Geen doelpunten bij Jong Groene Ster – Fortuna Sittard U19

Afgelopen maandagavond speelden Jong Groene Ster en Fortuna Sittard U19 in een vriendschappelijke wedstrijd met 0-0 gelijk. Ondanks de doelpuntloze remise zorgden beide ploegen voor een boeiende en gelijkwaardige oefenwedstrijd met veel doelrijpe kansen. Goed keeperswerk aan beide kanten zorgde er echter voor dat er niet gescoord werd. Bij Groene Ster maakte middenvelder Steff de Wit na een langdurige uitschakeling weer zijn eerste minuten en ook speelde aanvaller Kevin Vijgen de volledige wedstrijd mee. Het oefenduel stond onder prima leiding van KNVB scheidsrechter Tom Dragstra.

Groene Ster streeft erna om maandelijks met de jeugdige talenten tegen een BVO te spelen. Na Roda JC (2-2) was Fortuna Sittard het tweede U19-team dat te gast was op sportpark Pronsebroek. Op dinsdag 21 november 2017 is MVV U19 de volgende tegenstander in Heerlerheide (aanvang: 20.00 uur).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *