Groene Ster ontvangt Vlissingen op eigen bodem

Komende zondag ontvangt Groene Ster op het eigen sportpark Pronsebroek het Zeeuwse Vlissingen als de eerste periode in de hoofdklasse B wordt afgesloten. Na twee nederlagen op vreemde bodem tegen Goes en Halsteren zal Groene Ster weer behoefte hebben aan een goed resultaat om zo in het spoor te komen van de succesvolle competitiestart. Beide ploegen hebben 16 punten op de teller staan, waarbij Vlissingen het inhaalduel tegen Goes (zaterdag 11 november) nog tegoed heeft.

Vlissingen mocht vorig seizoen deelnemen aan de nacompetitie, waar het Haagse Quick de sterkste bleek en uiteindelijk de promotie naar de derde divisie wist te realiseren. Met de nieuwe hoofdtrainer John Karelse, de oud-doelman van NAC, heeft Vlissingen de intentie om dit seizoen weer met de top van de hoofdklasse B mee te doen. De Zeeuwen wisten opvallend de meeste punten op vreemde bodem te behalen en kennen tot nu toe in uitduels een ongeslagen status met 12 gescoorde doelpunten en nog geen tegentreffers. Op eigen veld loopt het iets minder en moesten twee nederlagen worden geïncasseerd (tegen Gemert en OSS’20).

Het sterke uitrecord van Vlissingen zal Groene Ster de nodige sportieve drijfveren moeten geven om deze statistiek te doorbreken en een positief resultaat in eigen huis te houden. De laatste twee seizoenen is gebleken dat Vlissingen over veel voetballend vermogen beschikt. In seizoen 2015-2016 kwam Groene Ster tweemaal als winnaar uit de bus en vorig seizoen bleek Vlissingen in beide duels te sterk. Exact 9 maanden geleden eindigde het treffen in Heerlerheide in een 0-2 zege voor de Zeeuwen in een wedstrijd waarin Groene Ster een aantal kansen onbenut liet en het aluminium een paar keer in de weg stond voor een beter eindresultaat. De manschappen van Maurice Verbunt/Remo Gielkens/Diego Jongen zullen zondagmiddag als collectief strijdbaar aan de aftrap moeten verschijnen en effectief met de kansen dienen om te springen om Vlissingen van repliek te dienen.

Langs deze weg nodigen wij iedereen uit om aanstaande zondag naar sportpark Pronsebroek te komen om Groene Ster als 12e man langs de lijn van de nodige support te voorzien. Aanvang: 14.30 uur. Zorg dat je erbij bent!

HoofdklasseB

Zondag 5 november 2017

Groene Ster – Vlissingen

Locatie: Sportpark Pronsebroek

Scheidsrechter: M.J. Kok uit Maastricht

aanvang: 14.30 uur

PZC: Bij Vlissingen zijn ze nu aan elkaar gewend

PROGRAMMA

Wedstrijddag 10 Jong FC Den Bosch UDI’19/CSU 14.30 uur
05-11-2017 Juliana’31 Halsteren 14.00 uur
Periode 1 Gemert EHC/Heuts 14.00 uur
Groene Ster Vlissingen 14.30 uur
Goes BVC’12 14.30 uur
Woezik IFC 14.30 uur
Baronie Meerssen 14.30 uur
OSS’20 Nuenen 14.30 uur


PUPIL VAN DE WEEK

Zondag 5 november 2017 is bij de wedstrijd Groene Ster 1 – Vlissingen 1 Kay Schepers pupil van de week. Kay is 6 jaar en zit in groep 3 van basisschool Gerardus Majella. Kay speelt in Groene Ster JO-7 welk team getraind wordt door zijn vader Dave Schepers en Hajo Beckers. Zijn favoriete club is Roda JC en zijn favoriete speler is Mohamed El Makrini van Roda JC. Kay voorspelt een 4-1 overwinning voor Groene Ster tegen Vlissingen.

 

 

 


SPONSOR VAN DE WEEK EN BALSPONSOR


BORDSPONSOR VAN DE WEEK

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *