Honderd nieuwe coachjassen voor trainers en leiders jeugd en senioren

Met de definitieve intrede van de winter hebben wij op het juiste moment al onze jeugdleiders en trainers van jeugdteams (jongens en meisjes), leiders van de seniorenteams, leider veteranen en begeleiding G-team in nieuwe coachjassen kunnen steken. Maar liefst honderd coachjassen hebben wij aangeschaft, waardoor de begeleiding van onze teams een uniforme uitstraling heeft en goed gekleed gaat tijdens slechte weersomstandigheden.

Deze behoorlijke investering hebben wij kunnen doen, mede dankzij ondersteuning van onze kledingleverancier SPORT2000 en MASITA, maar zeker ook dankzij de ondersteuning van โ€˜De Vriendenclub Groene Sterโ€™.

Langs deze weg willen wij namens ons bestuur en kaderleden een woord van dank uitspreken voor deze ondersteuning, die het mede mogelijk heeft gemaakt om deze investering te kunnen doen.

Alle kaderleden wensen wij veel genot met deze fraaie coachjassen. Ga er zorgvuldig mee om zodat wij met zijn allen de komende jaren er netjes op staan.

Op onderstaande foto Sasa Jusufovic (elftalleider van Groene Ster 7) en Sander Dijkstra (jeugdleider van Groene Ster JO8-1), de eerste kaderleden die de coachjassen in ontvangst namen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *