Deelname Huub van Wersch Memorial op zaterdag 6 januari 2018

Aan leiders, aanvoerders, spelers van seniorenelftallen, veteranen, veteranen 35+, G team, JO19 en JO17 elftallen en jeugdleiders

Nadat de afgelopen jaren de edities van de Huub van Wersch Memorial succesvol zijn verlopen met steeds meer dan 70 deelnemers, staat dit jaar op ZATERDAG 6 JANUARI 2018 de vijfde editie op het programma. Deelname aan het onderlinge gemengde minivoetbal toernooi wordt verwacht van spelers van de seniorenelftallen, de veteranen, veteranen 35+, G-team, JO19 en JO17 Jeugd. Deelnemers dienen zaterdag 6 januari 2018 om 13.00 uur in de kantine aanwezig te zijn en dienen zelf sportkleding bij zich te hebben. De deelnemende ploegen aan het inmiddels traditionele toernooi strijden voor de Huub van Wersch Memorial die een vaste plek heeft in onze kantine.

Een perfect eerbetoon aan onze veel te vroeg overleden penningmeester, die zelf ook jarenlang elftalleider was van ons 4e elftal. De organisatie is in handen van de activiteitencommissie en het bestuur. Voor de deelnemers zal er soep en broodjes beschikbaar zijn. De scheidsrechterscommissie zal zorgdragen voor scheidsrechters. De teams zullen middels een gewogen openbare loting worden samengesteld.

Wij verzoeken jullie om met zijn allen deel te nemen aan dit toernooi, een uniek moment om de onderlinge band tussen onze leden te verstevigen. Het verzoek is dan ook aan jullie om voldoende spelers/speelsters binnen je team warm te maken om deel te nemen en de lijst met namen zo spoedig mogelijk per mail te retourneren aan [email protected]

Spelers kunnen zich via dit email-adres ook persoonlijk aanmelden. Inschrijven op zaterdag 6 januari in de kantine is ook mogelijk (tussen 13.00 en 13.30 uur). De wedstrijden starten om 14.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *