Prijzenpakket bekend voor de loterij HELP TIMOTHY

Het prijzenpakket voor de loterij in het kader van de actie HELP TIMOTHY is bekend. En we mogen wel stellen, dat we hier namens Groene Ster enorm trots op zijn. Het is een prijzenpakket geworden waar iedere voetballiefhebber in geïnteresseerd zal zijn. Deze loterij voor Timothy is de kans om een leuk collectors item te scoren. Denk hierbij aan diverse gesigneerde shirts of voetbalschoenen van bekende spelers. Bekijk onderstaande poster voor het volledige prijzenpakket.

De kosten per lot bedragen € 1,00.

De loten zijn vanaf zaterdag 27 januari te koop in onze kantine. Uiteraard zijn deze ook op zondag 4 februari op de dag van de sponsorloop nog te koop. Die dag zal Groene Ster ook geen entree vragen voor de competitiewedstrijd van Groene Ster 1 tegen Juliana’31 1. Wij vragen iedere betalende toeschouwer hiervoor in de plaats loten te kopen.

Verder zijn de loten te koop via onderstaande personen:

Daniël Simons 06 – 12319 769

Marcel Adema 06 – 51 432 806

Manon Coolen 06 – 23 885 961

Wim Beckers 06 – 13 203 066

Ron Crombaghs 06 – 44 404 280

De winnende loten zullen zondag 4 februari in de rust van de wedstrijd getrokken en bekend gemaakt worden. De winnende lotnummers worden daarna ook gepubliceerd op onze website.

Laten we met z’n allen ook van deze loterij een succes maken, niet voor ons, maar in de eerste plaats vooral voor Timothy!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *