Groene Ster ontvangt Juliana’31 op sportpark Pronsebroek

Op de 18e wedstrijddag van de hoofdklasse B ontvangt Groene Ster komende zondag Juliana’31 uit Malden. Na het gelijke spel op bezoek bij BVC’12 wederom een Gelderse tegenstander voor Groene Ster. De degradant uit de derde divisie zal in Heerlerheide de ongeslagen status in 2018 een vervolg willen geven. Groene Ster zal zich willen beroepen op de sterke thuisstatus om de beoogde doelstelling (zeven punten uit de eerste drie duels na de winterstop) gestalte te geven. Een interessant affiche derhalve op sportpark Pronsebroek.

Met twee achtereenvolgende zeges na de winterstop, op bezoek bij Jong FC Den Bosch (0-2) en thuis tegen SV Meerssen (3-2), heeft het op de 14e plaats vertoevende Juliana’31 de kloof naar de eerste veilige plek op de ranglijst kleiner kunnen maken. Deze zeges tegen ploegen uit de top zes van de huidige ranglijst geven nog maar eens aan dat de stand weinig zegt en er geen ‘kleintjes’ zijn in deze competitiejaargang van de hoofdklasse B, mede ook gezien het feit dat de onderste ploegen punten beginnen te sprokkelen om hogerop te komen.

Groene Ster kreeg afgelopen zondag op bezoek bij BVC’12 in Beek-Ubbergen ook te maken met een opponent die de strijd voert om de onderste regionen te verlaten. Na een mindere eerste helft waarin Groene Ster veel moeite had met het stugge BVC’12 en de thuisploeg halverwege met 2-0 leidde, wisten de groen-witten in een sterke tweede helft uit een ander vaatje te tappen en de achterstand middels twee voltreffers van Roel Schirra weg te poetsen. Die dadendrang in de tweede helft zal de equipe van Maurice Verbunt komende zondag tegen Juliana’31 in beide helften moeten etaleren om de gewenste driepunter in eigen huis te houden. Het eerdere duel in Malden leverde voor Groene Ster een 2-3 zege op nadat Wessel Franssen in de slotminuut onhoudbaar raak kopte en Groene Ster de volle buit bezorgde.

In het kader van de acties (sponsorloop en loterij) voor het goede doel HELP TIMOTHY zal er zondag geen entree worden gevraagd bij de wedstrijd Groene Ster – Juliana’31. Wij vragen iedere betalende toeschouwer hiervoor in de plaats loten te kopen (prijs EUR 1,00 per lot) voor de prijzenloterij voor Timothy Witpeerd, het 7-jarige Groene Ster-lid die strijdt tegen de ziekte DIPG. De winnende loten zullen zondagmiddag in de rust van de wedstrijd getrokken en bekend gemaakt worden.

Wij nodigen iedereen van harte uit om zondagmiddag naar sportpark Pronsebroek te komen om het vlaggenschip van Groene Ster te ondersteunen als 12e man. Aftrap: 14.30 uur. Zorg dat je erbij bent!

Laten we tevens met z’n allen ook van de prijzenloterij een succes maken, niet voor ons, maar in de eerste plaats vooral voor Timothy!

HoofdklasseB

Zondag 4 februari 2018

Groene Ster – Juliana’31

Locatie: Sportpark Pronsebroek

Scheidsrechter: J.C. Jensch (Amsterdam)

aanvang: 14.30 uur

PROGRAMMA

Wedstrijddag 18 Vlissingen BVC’12 14.00 uur
04-02-2018 IFC OSS’20 14.00 uur
Periode 2 Meerssen Gemert 14.30 uur
Groene Ster Juliana’31 14.30 uur
Halsteren Goes 14.30 uur
Jong FC Den Bosch EHC/Heuts 14.30 uur
UDI’19/CSU Baronie 14.00 uur
Woezik Nuenen 14.30 uur


PUPIL VAN DE WEEK

Zondag 4 februari 2018 zijn bij de wedstrijd Groene Ster 1 – Juliana’31 1 Liv en Vigo Sillekens pupil van de week.

Liv is 9 jaar en zit in groep 7 van Basisschool De Ganzerik. Liv speelt als linksachter in JO11-M7 welk team getraind wordt door Manon Coolen. Haar favoriete team is het Nederlands vrouwenelftal en haar favoriete speelster is Lieke Martens. Liv voorspelt een 2-0 overwinning voor Groene Ster tegen Juliana’31.

Vigo is 7 jaar en zit in groep 4 van Basisschool De Ganzerik. Vigo speelt in JO8-4 welk team getraind wordt door Daniël Simons en Marcel Feyen. Zijn favoriete club is Ajax en zijn favoriete speler is Lionel Messi. Ook Vigo voorspelt een 2-0 overwinning voor Groene Ster.

 


SPONSOR VAN DE WEEK EN BALSPONSOR

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *