Danny Stassar, Chrit Beckers en Bo Smits uitgeroepen als prinsen en prinses bij Groene Ster

Afgelopen vrijdagavond 9 februari riep spreekstalmeester Wiel Smits samen met zijn adjudanten Jessica Smits en Wendy van Oudenhoven tijdens een gezellige carnavalsavond in een goed gevulde en fraai versierde kantine Danny Stassar (speler van Groene Ster 1) uit als prins van Groene Ster. Eerder op de avond werden Chrit Beckers (JO17-2) en Bo Smits (jongste meisjesteam) uitgeroepen tot jeugdprins en jeugdprinses.

Zij zijn de opvolgers van Prins Ben Versteeg, prinses Desly Faessen en jeugdprins Tygo Schoonens, die deze avond aftraden. Bijzonder was de aanwezigheid van Prinses Anny I (dochter van Ben Versteeg) van CV De Lotbroekers bij het aftreden van haar vader Ben III.

Onze dank aan de Heerlerheidse carnavalsverenigingen CV Carboon & Damesgarde de Boontjes en CV De Bokkeriejesj en CV De Lotbroekers uit Nieuw Lotbroek Hoensbroek voor hun aanwezigheid en het decoreren van onze prinsen en prinses op deze traditionele carnavalsavond.

Prins Danny (Danny Stassar) speelt op het eerste elftal van de Groene Ster. Onder toeziend oog van de volop aanwezige eerste elftalselectie las hij zijn aansprekende proclamatie voor. De 20-jarige verdediger maakte als pupil de overstap van Groene Ster naar Roda JC en keerde dit seizoen terug bij Groene Ster. De talentvolle Danny Stassar is inmiddels een vaste waarde in het basiselftal van trainer Maurice Verbunt.

Jeugdprins Chrit Beckers is speler van JO17-2. De 15-jarige Chrit is zoon van Wim en Yvonne Beckers. Vader Wim is bestuurslid, lid van de jeugdcommissie, jeugdleider en elftalleider bij Groene Ster 1. Moeder Yvonne is ook actief als vrijwilliger bij activiteiten.

De 8-jarige Bo Smits werd uitgeroepen als jeugdprinses 2018 van Groene Ster. Bo speelt in het jongste meisjesteam van Groene Ster. Bo is de dochter van onze kantinebeheerders Patrick en Jessica, clubmensen en carnavalsvierders van het eerste uur. Prinses Bo, die een liedje zong bij haar proclamatie, stapt hiermee in de voetsporen van haar broer Ryan die in 2016 als jeugdprins bij Groene Ster werd uitgeroepen.

Deze gezellige avond werd opgeluisterd met sfeermakende optredens van Ummer Der Letste en de zanger Jos Habets. Zij zorgden voor optimale stemming. Enorm bedankt hiervoor! DJ was Jan van Wijnen die voor een prima muzikale omlijsting zorgde. Tot slot een woord van dank aan de organisatie, het barpersoneel, alle vrijwilligers, sponsoren en bezoekers die deze carnavalsavond 2018 tot een succes hebben gemaakt. Samen op naar 2019!

Bekijk fotopagina


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *