Groene Ster hervat competitie met uitduel bij Jong FC Den Bosch

Na het carnavalsreces brandt komende zondag weer de lamp in de hoofdklasse B als Groene Ster op bezoek gaat bij Jong FC Den Bosch. De Bossche talenten van de eerstedivisionist spelen afwisselend hun thuiswedstrijden in het stadion De Vliert en op het sportpark De Vliert, de thuishaven van amateurvereniging BVV dat pal naast het stadion ligt. Voor aanstaande zondag is het sportpark van BVV plaats van handeling voor het treffen tussen Jong FC Den Bosch en Groene Ster.

Twee winstpartijen en twee nederlagen (waarvan de laatste carnavalszondag op bezoek bij Goes; 3-1) is de balans voor Jong FC Den Bosch in het nieuwe jaar. De ploeg van trainer Erik van der Ven staat met een gelijk puntenaantal als Groene Ster (en Meerssen en Goes) en een iets beter doelsaldo net boven Groene Ster op de 4e plaats. In de huidige stand bevinden zich vanaf de 3e t/m de 10e plek maar liefst 10 ploegen binnen een marge van 6 punten. De spanning in de hoofdklasse B is dan ook, net als vorig seizoen, volop aanwezig en binnen een aantal wedstrijddagen kan de vlag er zo weer anders bij hangen. Voor Groene Ster zal het zaak zijn om de bovenkant van de ranglijst in het zicht te blijven houden en ook bij Jong FC Den Bosch tot het uiterste te gaan voor de winstkansen. De equipe van Maurice Verbunt/Remo Gielkens/Diego Jongen zal daarbij tevens op sportief eerherstel uit zijn na het echec tegen Juliana’31.

Het eerdere onderlinge duel op de tweede speeldag van de competitie werd een prooi voor Groene Ster. Op een zonnig sportpark Pronsebroek opende Jelle Raets de score voor Groene Ster, waarna een vrije trap van Bosschenaar Don Bolsius de gelijkmaker betekende. In de slotfase sloeg Wessel Franssen echter toe door met een krachtige kopbal de gastendefensie, onder leiding van eerste elftalspeler Bart Biemans, te ontrafelen en de volle winst bij de groen-witten te bezorgen.

Geef u op voor de busreis naar Den Bosch!
Aanstaande zondag vertrekt de supportersbus om 11.15 uur vanaf sportpark Pronsebroek naar Den Bosch. Supporters die ons team willen aanmoedigen en willen meereizen kunnen zich tot en met zaterdag opgeven bij elftalleider Wim Beckers via 06-13203066 (sms of app). De terugreis richting Heerlerheide is om 17.30 uur gepland.

Adresgegevens tegenstander:
Sportpark De Vliert
Victorialaan 20
Parkeerterrein P 5
5213 JD Den Bosch

HoofdklasseB

Zondag 18 februari 2018

Jong FC Den Bosch – Groene Ster

Locatie: Sportpark De Vliert

Scheidsrechter: R.N. de Cock uit Tilburg

aanvang: 14.30 uur

PROGRAMMA

Wedstrijddag 19 EHC/Heuts OSS’20 14.30 uur
18-02-2018 Vlissingen UDI’19/CSU 14.00 uur
Periode 2 Jong FC Den Bosch Groene Ster 14.30 uur
BVC’12 Nuenen 14.00 uur
IFC Juliana’31 14.00 uur
Meerssen Woezik 14.30 uur
Gemert Goes 14.00 uur
Baronie Halsteren 14.30 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *