Groene Ster ontvangt Baronie op eigen bodem

Waar het amateurvoetbal dit weekend gebukt gaat onder de vrieskou en enkel de duels op de kunstgras doorgang kunnen vinden, treedt Groene Ster op de laatste zondag van februari 2018 op eigen veld aan tegen Baronie uit Breda. In de komende vijf competitieduels in de hoofdklasse B spelen de groen-witten vier keer op het eigen sportpark Pronsebroek en tussendoor staat het uitduel in Meerssen (11 maart) nog geagendeerd. Na twee smadelijke competitienederlagen wist Groene Ster afgelopen donderdagavond de rug te rechten middels een 0-2 bekerzege op medehoofdklasser Meerssen. De equipe van Maurice Verbunt voegt zich daardoor bij de laatste zestien van de districtsbeker, waarvoor komende maandagavond de loting zal plaatsvinden.

Komende zondag staat de omgedraaide variant van de seizoensouverture op het programma als Baronie, de nummer voorlaatst op de tussentijdse ranglijst, naar sportpark Pronsebroek komt. De stand in de hoofdklasse B zegt vooralsnog echter niets, gezien de minieme verschillen en de wekelijkse uitslagen die na afloop uit de bus rollen. Het treffen met Baronie is voor Groene Ster een belangrijk duel om te laten zien dat ook in competitieverband weer het winnende spoor kan worden gevonden en de opsteker tegen Meerssen een passend vervolg gaat krijgen. In het eerdere onderlinge duel in Breda trok Groene Ster aan het langste eind door een rake en krachtige kopbal van Wessel Franssen in de slotminuut.

Baronie verloor afgelopen zondag op eigen veld met miniem verschil van hoogvlieger Halsteren en wist in de vorige duels van 2018 al de nodige punten te sprokkelen. De in de winterstop versterkte Bredase ploeg zal derhalve ook in Heerlerheide voor een goed resultaat willen gaan om de veilige plekken op de ranglijst niet uit het oog te verliezen. Al met al een leuk en interessant affiche in de hoofdklasse B tussen twee ploegen die voor de volle winst willen strijden.

Wij nodigen iedereen van harte uit om zondagmiddag de gang te maken naar sportpark Pronsebroek om de hoofdmacht van Groene Ster te ondersteunen langs de lijn. Aftrap: 14.30 uur. Zorg dat je erbij bent!

HoofdklasseB

Zondag 25 februari 2018

Groene Ster – Baronie

Locatie: Sportpark Pronsebroek

Scheidsrechter: D.H. de Vries (Amstelveen)

aanvang: 14.30 uur

PROGRAMMA

Wedstrijddag 20 Nuenen EHC/Heuts 14.30 uur
25-02-2018 Halsteren Vlissingen afgelast
Periode 2 Woezik Jong FC Den Bosch 14.30 uur
Juliana’31 BVC’12 14.00 uur
UDI’19/CSU IFC afgelast
Goes Meerssen afgelast
OSS’20 Gemert 14.30 uur
Groene Ster Baronie 14.30 uur


PUPIL VAN DE WEEK

Zondag 25 februari 2018 is bij de wedstrijd Groene Ster 1 – Baronie 1 Ayden Houben pupil van de week. Ayden is 7 jaar en zit in groep 4 van basisschool Gerardus Majella. Ayden speelt in Groene Ster JO8-4 welk team getraind wordt door Sandor Jeurissen en Gerben Houben. Zijn favoriete club is Barcelona en zijn favoriete speler is Lionel Messi. Ayden voorspelt een 2-1 overwinning voor Groene Ster tegen Baronie.

 

 

 

 


SPONSOR VAN DE WEEK EN BALSPONSOR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *