Koploper OSS’20 op bezoek bij Groene Ster

Wordt er komende zondag gevoetbald of gaat er voor de tweede keer dit seizoen een streep door het duel Groene Ster – OSS’20? Het volledige programma van de versneeuwde 14e wedstrijddag (10 december 2017) wordt komende zondag ingehaald als Groene Ster op eigen veld mag aantreden tegen de ongeslagen koploper OSS’20. Voor Groene Ster betreft dit het laatste duel in de tweede periode.

OSS’20 wordt onder het trainersgilde van de hoofdklasse B getipt als de titelfavoriet. De ploeg van de nieuwe trainer Bertran Kreekels maakt die rol vooralsnog ook waar door ongeslagen aan kop te gaan. OSS’20 startte het seizoen met vier remises en kwam daarna in het winnende spoor met als resultaat de koppositie in de hoofdklasse B. De Ossenaren verloren nog geen duel, scoren de meeste doelpunten, krijgen de minste doelpunten tegen en kunnen bij winst in Heerlerheide de tweede periodetitel opeisen.

Voor Groene Ster heeft de wintermaand februari weinig goeds gebracht met drie competitienederlagen op rij. De equipe van Maurice Verbunt zal snel op eerherstel uit zijn om weer aan te klampen bij de sterke eerste periode waarin met goed voetbal de punten werden behaald. In de maand maart zal dan ook geoogst moeten worden met drie thuisduels op de agenda. Te beginnen met de ontmoeting tegen OSS’20, een pittige kluif maar bovenal mooie uitdaging met de mogelijkheid voor Groene Ster om met sportieve wapens de strijd aan te gaan en voor die verrassing te zorgen.

Langs deze weg nodigen wij iedereen uit om Groene Ster van de nodige support te voorzien in het duel van aanstaande zondag. Kom naar sportpark Pronsebroek en steun Groene Ster als 12e man langs de lijn! Aanvang: 14.30 uur. Zorg dat je erbij bent!

HoofdklasseB

Zondag 4 maart 2018

Groene Ster – OSS’20

Locatie: Sportpark Pronsebroek

Scheidsrechter: M. Vos uit Warnsveld

aanvang: 14.30 uur

PROGRAMMA

Wedstrijddag 14 Jong FC Den Bosch Gemert 14.00 uur
04-03-2018 Baronie Goes 14.30 uur
Periode 2 Groene Ster OSS’20 14.30 uur
UDI’19/CSU Halsteren afgelast
Vlissingen EHC/Heuts 14.00 uur
Woezik BVC’12 14.30 uur
Meerssen IFC 14.30 uur
Juliana’31 Nuenen 14.00 uur


PUPIL VAN DE WEEK

Zondag 4 maart 2018 is bij de wedstrijd Groene Ster 1 – OSS’20 1 Jinte Esser pupil van de week. Jinte is 10 jaar en zit in groep 7 van de Frans Postma school. Jinte is middenvelder in JO11-5M welk team getraind wordt door Ruben Dalenberg. Het Nederlands dameselftal is voor Jinte de grote favoriet en haar favoriete speelster is Lieke MartensJinte voorspelt een 2-1 overwinning voor Groene Ster tegen OSS’20.

 

 

 


SPONSOR VAN DE WEEK EN BALSPONSOR

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *