Honderd deelnemers bij geslaagde speurtocht Groene Ster

Een hele koude en donkere, maar leuke zaterdagavond 3 maart. Maar liefst honderd deelnemers liepen als groep de speurtocht van Groene Ster. Lekker doorstappen onder het genot van een warme (of koude) chocolademelk en bij terugkomst een heerlijke zelfgemaakte verse tomatensoep en broodje (hotdog) worst. De vragen en raadsels zijn beantwoord door alle groepen. En er waren natuurlijk ook leuke, maar onjuiste antwoorden. Toch waren er twee groepen met alle vragen juist (zie onderstaande foto’s). Door de groepssamenstelling heeft de activiteitencommissie dan ook beslist dat beide groepen winnaar zijn. Deze groepen zijn de Sachsjes en Lievliemen. Deze groepen kunnen hun prijzen ophalen in de kantine. Iedereen bedankt voor de deelname en de winnende groepen veel plezier met jullie verdiende prijs!

Blijf de website en social media van Groene Ster in de gaten houden voor de aankondiging van nieuwe leuke activiteiten van de activiteitencommissie van RKSV Groene Ster.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *