Groene Ster sluit seizoen af in Vlissingen

Op de laatste zondag van mei sluit Groene Ster het seizoen 2017-2018 af met een verre uitwedstrijd bij het puntgelijke VC Vlissingen. Voor beide ploegen staat er niets meer op het spel en zal het rechterrijtje de eindplek zijn na 30 wedstrijden. Bij winst voor Groene Ster is de negende plek de eindklassering. Net als afgelopen zondag beginnen ook op de slotdag van de competitie alle duels om 14.30 uur.

De trouwe volger zal vast nog wel de eerdere ontmoeting van dit seizoen tussen Groene Ster en Vlissingen op het netvlies hebben staan. In Heerlerheide stond na een wervelende start een 4-0 voorsprong voor Groene Ster op het scorebord en dat na een kwartier voetbal. Het duel op sportpark Pronsebroek begon in november vorig jaar 40 minuten later vanwege het feit dat Vlissingen buspech ondervond op weg vanuit Zeeland naar Limburg. Net zoals Groene Ster speelde ook Vlissingen zich veilig twee weken geleden ondanks een thuisnederlaag (2-4) tegen Jong FC Den Bosch. Met de huidige plek in de middenmoot zal in Vlissingen het seizoen 2017-2018 als kleurloos worden beschouwd met de bekeruitschakeling tegen tweedeklasser Cluzona als dieptepunt.

Met een 0-0 eindstand liet Groene Ster afgelopen zondag tegen het voor promotieduels strijdende Halsteren een degelijke pot voetbal zien. Het zevende achtereenvolgende seizoen handhaving in de hoofdklasse B en de plaatsing voor de kwalificatieronde van de TOTO KNVB beker in seizoen 2018-2019 zijn mooie targets die Groene Ster in de bijna voltooide voetbaljaargang wist te realiseren. Zondagmiddag zullen de groen-witten in de Zeeuwse kustplaats voor de laatste keer dit seizoen de voeten willen laten spreken.

Adresgegevens tegenstander:
Sportpark Irislaan
Irislaan 239
4383 VV Vlissingen

HoofdklasseB

Zondag 27 mei 2018

Vlissingen – Groene Ster

Locatie: Sportpark Irislaan

Scheidsrechter: J. Peeters

aanvang: 14.30 uur (vertrek bus: 10.30 uur)

PZC: Slotduel Vlissingen in teken van afscheid

PROGRAMMA

Wedstrijddag 30 EHC/Heuts Gemert 14.30 uur
27-05-2018 Vlissingen Groene Ster 14.30 uur
Periode 3 BVC’12 Goes 14.30 uur
IFC Woezik 14.30 uur
Meerssen Baronie 14.30 uur
Nuenen OSS’20 14.30 uur
UDI’19/CSU Jong FC Den Bosch 14.30 uur
Halsteren Juliana’31 14.30 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *