Groene Ster JO13-4 KAMPIOEN!

Kampioen worden is op zich al een hele ervaring om mee te maken. Toen de JO11-6 vorig jaar kampioen werd hebben we dit afgesloten met een ereronde bij een wedstrijd van Roda. Het was de middag om nooit te vergeten. Aangezien de spelers allen tweedejaars E-spelers waren gingen ze allen over naar de “D“ jeugd. Op het grote veld en een groot doel.

Als trainers was het voor ons niet zo moeilijk om te beslissen dat we met deze groep verder zouden gaan. Met een enkele aanvulling starten we met 14 spelers. Iedereen zijn plus en min punten. Toppers in de zin van het woord. Een team dat zijn ze zeker. Foutjes van anderen worden gecorrigeerd en geaccepteerd. In het begin wat zoeken naar de posities waar elke speler het beste tot zijn recht kwam. We eindigden als tweede in de najaar competitie.

De eerste wedstrijden van de voorjaar competitie worden gewonnen en de sfeer wordt steeds beter. Hoe verder in het seizoen hoe meer de geruchten de ronde deden dat we wel weer voor iets moois zouden kunnen gaan zorgen. Intussen zijn we met 15 spelers en de wedstrijden worden één voor één gewonnen.

Afgelopen woensdag met nog 2 wedstrijden te spelen konden we kampioen worden.

Nou, het is ons gelukt met een 7 tegen 1 overwinning wordt de JO13-4 van Groene Ster kampioen.

Bedankt alle spelers die gezorgd hebben dat dit een teamprestatie van formaat is. Zeker ook de vele ouders die elke week weer zorgen dat we bij uitwedstrijden genoeg vervoer hebben. Ook voor de onvoorwaardelijke steun die we week in week uit krijgen.

Wij als trainers zijn trots om deel uit te maken van deze groep.

Joost en Glenn Baggen
Groene Ster JO13-4

(ingestuurd verslag)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *