Liefst 215 inschrijvingen voor barbecue met aansluitend feestavond

Tijdens de afsluitavond komende zaterdag 9 juni zal vanaf 18.00 uur de door de activiteitencommissie georganiseerde grote barbecue plaatsvinden. Maar liefst 215 personen hebben ingeschreven voor deze barbecue, 50 deelnemers meer ten opzichte van vorig seizoen. Vanaf 18.00 uur zal ook het gezellige afsluitfeest plaatsvinden. Daarnaast zal de speler van het jaar van Groene Ster 1 worden uitgeroepen en zal er afscheid genomen worden van vertrekkende spelers die jarenlang op het eerste elftal hebben gespeeld. Ook zullen onze kampioenen Groene Ster 2 om 17.00 uur een huldigingswedstrijd spelen tegen ‘oud tweede elftalโ€™ en zullen de spelers van het tweede elftal gehuldigd worden. Ook hopen wij ons meisjeselftal MO15, dat zaterdagmiddag in het Brabantse Schijndel de bekerfinale speelt, nog te mogen begroeten deze avond en te huldigen met de bekerwinst.

Kortom, met de aangename weerstemperaturen in het vooruitzicht een ideale dag en avond om bij Groene Ster te vertoeven om het voorbije seizoen nog eens door te nemen onder het genot van een hapje en een drankje. Mis het niet en zorg dat je van de partij bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *