Kampweekend 2018 geslaagd

De pupillen van Groene Ster kunnen terugkijken op een geslaagd kampeerweekend in Wijlre. Een prima locatie (’t Leienhoes) met dit jaar ook weer prima weersomstandigheden. Geen enkele regendruppel en de echte warmte waren we ook voor. Ideaal weer voor een kampweekend. Met in totaal 53 pupillen was de deelname lager dan andere jaren, maar de jongens die er waren genoten met volle teugen van een weekend vol spel, ontspanning en een hele hoop lol. Door het mooie weer en het gebrek aan wifi, waren de kinderen constant buiten in de weer. Ze waren net als andere jaren weer razend enthousiast over de mooie stormbaan. Deze stormbaan werd net als eerdere jaren beschikbaar gesteld door Anytyme ’t Smulhoekje en was dus wederom een groot succes.

Dit weekend was niet mogelijk zonder de inzet van ons jeugdkader. Een welgemeend dankjewel aan iedereen die meegeholpen heeft aan het slagen van dit weekend. Een groep kaderleden en vaste vrijwilligers die begrijpen, dat het dit weekend in eerste instantie om de kinderen gaat en hier perfect naar handelen.

Tevens op deze plaats een dankwoord aan de sponsoren die op verschillende manieren ons kampweekend financieel of door het beschikbaar stellen van bedrijfsinventaris gesteund hebben:

*Cafetaria/lunchroom Anytyme ’t Smulhoekje

*Bazuin Verzekeringen & Hypotheken

*Koenders Multi Care met in het bijzonder Maurice Faessen

*Yuka Trading Horecagroothandel

*SJ Fireworks

Al met al dus een zeer geslaagd weekend. Op onderstaande foto een indruk van het enthousiasme na de speurtocht op dag een, naar het ontbijt op dag twee tot de vermoeidheid op dag drie.

Bedankt,

Daniël


FOTO-ALBUM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *