Seniorenelftallen Groene Ster sterk van start in competitie

De seniorenelftallen van Groene Ster zijn prima aan de competitie begonnen. Groene Ster 5 en Groene Ster 6 gaan naar twee wedstrijden mee aan kop in de competitie. Groene Ster 5 won de eerste twee wedstrijden door achtereenvolgens FC Hoensbroek 3 (5-4) en Chevremont 5 (7-1) te verslaan. Groene Ster 6 speelde de eerste wedstrijd gelijk bij FC Hoensbroek 4 (2-2) en won afgelopen zondag met 2-1 van Voerendaal 4. Ook toonden beide elftallen zich net als het eerste elftal ware cupfighters. Beide teams werden poulewinnaar en komen op zondag 21 oktober 2018 in de tweede bekerronde uit. Groene Ster 6 neemt het dan thuis op tegen De Leeuw 4 (11.00 uur) en Groene Ster 5 gaat zondag 21 oktober op bezoek bij Sportclub’25 3 in Bocholtz (10.00 uur).

Tot slot verloor Groene Ster 3 de eerste wedstrijd van Sporting Heerlen 4 met 3-5 en werd afgelopen zondag een 2-2 gelijkspel behaald bij Abdissenbosch 2.

Jongens alvast veel succes met de komende wedstrijden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *