Derde zege op rij voor Groene Ster 2

Groene Ster 2 behaalde afgelopen zondag in Echt een 1-3 zege tegen de reserves van EVV en boekte daarmee de derde overwinning op rij. Een sterk en gedisciplineerd spelend Groene Ster 2 zorgde ervoor dat  EVV 2 niet in de wedstrijd kwam. Na het vroege openingsdoelpunt van Sammy Sabri bracht Tom Hermans met een snoeiharde vrije trap via de onderkant van de lat de stand op 0-2. Bij deze 0-2 voorsprong toonde doelman Job van de Walle zijn kwaliteiten door een strafschop te stoppen. Na de 0-3 van Youri Gommans was het duel beslist. De 1-3 van EVV 2 telde slechts voor de statistieken.

Na de eerdere sterke 3-2 thuiszege op Susteren 2 (doelpunten Sammy Sabri, Zaid Akachar en Youri Vraets) staat Groene Ster 2 als promovendus op een knappe tweede plaats in de reserve eerste klasse met twee punten achterstand op koploper Boekel Sport 3. De Brabantse lijstaanvoerder wist alle vier duels in winst om te zetten en is meteen de eerstvolgende tegenstander van Groene Ster 2. Aanstaande zondag is Groene Ster 2 vrij. Op zondag 28 oktober komt Boekel Sport 3 op bezoek bij Groene Ster 2, een topper derhalve tussen de nummer 1 en 2 van de ranglijst. Aftrap op sportpark Pronsebroek is om 10.30 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *