Verdienstelijk gelijkspel Groene Ster tegen Jong Roda JC

Afgelopen dinsdagavond behaalde Groene Ster in een vriendschappelijk treffen met Jong Roda JC een verdienstelijk 1-1 gelijkspel. Hoofdtrainer Maurice Verbunt greep het oefenduel tegen de talenten van Roda JC aan om zijn brede selectie aan spelen te laten toekomen aangevuld met tweede elftalspelers Zaid Akachar en Sammy Sabri. Laatstgenoemde zorgde op aangeven van Jelle Raets al na twee minuten voor de openingstreffer door vrij voor de jeugdige Roda-doelman Novakovich vakkundig af te ronden: 1-0. Vijf minuten later trok de ploeg van Eric van der Luer de stand gelijk door een intikker van spits Célestin Djim (1-1). De vroege treffers waren echter niet de opmaat tot meer doelpunten op sportpark Pronsebroek. In het restant van het duel wist Groene Ster het vele balbezit van Jong Roda JC te ontregelen en met name in de tweede helft ook zelf een aantal kansen af te dwingen. Ook Jong Roda JC verscheen een aantal malen dreigend voor de goal, maar doelman Marc van Wersch bleek een sta-in-de-weg voor de Kerkradenaren. Nadat ook een strafschop van Célestin Djim door Marc van Wersch uit de linkerhoek werd getikt en een kopbal van Kevin Werker werd gekeerd door Novakovich kwam er geen winnaar uit de bus in deze nuttige oefenwedstrijd.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *