Start nieuwbouw sportpark Pronsebroek

In de gemeentelijke nieuwsbrief betreffende nieuwbouw sportcomplex Pronsebroek Hei-Grindelweg van december 2018 voor omwonenden stond dat het aanbestedingstraject voor de nieuwbouw was gestart. Daaropvolgende heeft gemeente Heerlen, middels een nieuwe nieuwsbrief, hen laten weten dat binnenkort met de nieuwbouw begonnen gaat worden. Het aanbestedingstraject is afgerond.

Start bouwwerkzaamheden
Vanaf komende maandag 25 februari start de aannemer Geelen Vastgoed & Bouw met de voorbereidende werkzaamheden. Zo wordt de bouwplaats en bouwkeet ingericht. Na de carnaval (begin maart 2019) gaat er dan echt begonnen worden met bouwen. Als alles volgens planning verloopt, is de bouw in oktober of november 2019 klaar.

Aannemer werkt van 7.00 uur tot 17.00 uur
Meestal werkt de aannemer op werkdagen tussen 07.00 uur en 17.00 uur. Bij de ingang (poorten/hekwerken) van het sportcomplex Pronsebroek staan overdag mobiele wegafzettingen op de parkeerplaatsen aan de Hei-Grindelweg. Het vrachtverkeer heeft dan voldoende ruimte om op het bouwterrein te komen. De aannemer zorgt ervoor dat regelmatig een veegwagen de straat schoonmaakt. Overigens zal de aannemer proberen om zo weinig overlast te veroorzaken. Daarom hoopt aannemer en gemeente op ieders begrip mocht er onverhoopt toch overlast ontstaan.

Heeft u vragen over de nieuwbouw of heeft u overlast?
Neem dan contact op met Geelen Vastgoed & Bouw (bij voorkeur per mail: [email protected] – tel.nr: 0475-591848) of gemeente Heerlen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *