Mario Pappers en Fleur van Oudenhoven uitgeroepen als prins en jeugdprinses bij Groene Ster

Vrijdagavond 22 februari 2019 riep spreekstalmeester Wiel Smits op een enorm druk bezochte carnavalsavond Mario Pappers, oud-kantine beheerder van Groene Ster, uit als prins van Groene Ster. Eerder op de avond werd, in de door Ad Beckers traditioneel fraai versierde kantine, Fleur van Oudenhoven, spelend bij het meisjesteam JO11-4M, uitgeroepen tot jeugdprinses.

Zij zijn de opvolgers van prins Danny Stassar, jeugdprins Chrit Beckers en jeugdprinses Bo Smits. Onze dank aan deze prinses en prinsen, jullie hebben Groene Ster met carnaval prima vertegenwoordigd.

Tevens onze dank aan de Heerlerheidse carnavalsverenigingen CV Carboon & Damesgarde de Boontjes, CV De Bokkeriejesj en de CV De Geête. Maar ook D’r Heksenbergse Vasteloavends Verein, CV De Beeren en CV De Winkbülle. Fantastisch dat al deze carnavalsverenigingen te gast waren op deze avond.

Prins Mario I (Mario Pappers) was tot afgelopen seizoen kantinebeheerder bij Groene Ster en is ook nu nog steeds actief als vrijwilliger in onze kantine. Voor Mario is het prins zijn bij Groene Ster een droom die in vervulling is gegaan. Onder toeziend oog van zijn echtgenote Petra, zoon Guido en schoonbroer Rainer las hij zijn aansprekende proclamatie voor. Prins Mario vergezelde afgelopen zondag het eerste elftal in de bus naar de uitwedstrijd tegen UDI’19.

De 11-jarige Fleur van Oudenhoven werd uitgeroepen als jeugdprinses 2019 van Groene Ster. Fleur speelt in het meisjesteam JO11-4M, haar trainers zijn Manon en Leon Coolen. Fleur is het zusje van jeugdlid Rowen van Oudenhoven en de dochter van Wendy en Roy van Oudenhoven, onze hoofdsponsor, clubmensen en carnavalsvierders van het eerste uur. Prinses Fleur I, sprak in haar proclamatie dank uit aan alle vrijwilligers bij de jeugd. Hoogtepunt was voor haar het duet dat ze samen mocht zingen met topartiest Beppie Kraft die het slotoptreden tijdens deze avond verzorgde.

Deze carnavalsavond werd opgeluisterd met sfeermakende optredens van het Duo Toujour, zanger en prins Sam Smits, Ummer D’r Letste en niemand minder dan Beppie Kraft. Zij zorgden voor een optimale stemming in de bomvolle kantine. Tot slot zorgde DJ Percy opnieuw voor een prima muzikale omlijsting. Enorm bedankt hiervoor!

Een compliment en een woord van dank aan het carnavalscomité bestaande uit Wim Beckers, Wiel Smits, Jessica Smits en Matthew Stassar. Deze carnavalsavond op een nieuwe datum (een week voor carnaval in plaats van carnavalsvrijdag) werd namelijk op een voortreffelijke wijze georganiseerd.

Tot slot zeker ook een woord van dank aan het barpersoneel en alle vrijwilligers voor het opbouwen en afbreken. Jullie allen met de vele bezoekers hebben deze carnavalsavond 2019 tot een groot succes gemaakt.

Nu iedereen op naar een fijne carnaval en tot volgend jaar bij de carnavalsavond in 2020 bij Groene Ster op vrijdag 14 februari 2020.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *