Groene Ster 2 maakt geen fout

Groene Ster 2 blijft ongeslagen en won afgelopen zondag in Stein de moeilijke uitwedstrijd tegen De Ster 2 met 1-2. Een morele opsteker na het teleurstellende puntverlies van vorige week toen een 3-3 gelijkspel werd behaald tegen staartploeg FC Hoensbroek 2. Na een eerste helft zonder doelpunten kwam De Ster in de tweede helft op een 1-0 voorsprong. Echter Groene Ster toonde veerkracht en boog in de laatste tien minuten de wedstrijd om in een 1-2 zege. De zoals altijd hardwerkende topscorer Zaid Akachar scoorde de gelijkmaker (1-1) en aanvoerder Milan Bos zorgde met een fraai afstandsschot ervoor dat de volle buit mee ging naar Heerlerheide: 1-2.

Een karakterzege van de jeugdige talenten in de strijd voor het kampioenschap. Concurrent Boekel Sport 3 maakte ook geen fout en won met grote cijfers bij Meerssen (1-6). Groene Ster 2 blijft koploper met twee punten voorsprong op Boekel Sport 3 dat wel een wedstrijd minder gespeeld heeft. Volop spanning derhalve in de reserve eerste klasse met voor Groene Ster nog 6 duels voor de eindstreep, waaronder de topper op 5 mei 2019 bij Boekel Sport 3.

Aanstaande zondag is Groene Ster 2 vrij en op zondag 7 april 2019 staat de thuiswedstrijd tegen Schaesberg 2 op het programma.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *