Nieuw seniorenelftal Groene Ster

Groene Ster beschikt vanaf begin dit jaar over een nieuw seniorenelftal. Een jonge vriendenclub die vrijwel allemaal lid zijn geweest van onze vereniging als jeugdspeler hebben zich als vriendenteam samengepakt en gaan komend seizoen uitkomen in de KNVB competitie onder de naam Groene Ster 4. De volgende spelers komen uit voor dit team: Joris Vlek, Stef Vlek, Conner Meesen, Wesley Mannheims, Maurice Knol, Ivo Wijnen, Marvin Lindner, Armando Lindner, Dennis Van Oijen, Gino Knarren, Rick Hoofs, Marco Hoofs, Jorn Hoofs, Rob Rentenaar, Enzo Pescarolo, Vince van der Weide, Cedric van de Bosch, Dani van Rhenen en Kevin van de Berg. Trainers: Wesley Mannheims en Rob Rijnders. Daarnaast zijn ook een aantal ouders nauw betrokken bij het team. Zo heeft oud-Groene Ster speler en vader van Dennis, René van Oijen al een aantal trainingen gegeven.

Vanaf de start traint het elftal wekelijks op dinsdag en vrijdagavond van 19.45 – 21.15 uur. Groene Ster zal komend seizoen met zes seniorenelftallen aan de competitie deelnemen.

Wil jij ook met je vriendenteam waarmee je vroeger bijvoorbeeld in de jeugd bij Groene Ster hebt samengespeeld in competitieverband gaan voetballen? Dat kan bij Groene Ster. Stuur vrijblijvend een mail naar [email protected] en dan bespreken we de mogelijkheden. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *