Groene Ster oefent tegen AFC Amsterdam

Ter afsluiting van het trainingsweekend speelt derdedivisionist Groene Ster op zaterdag 10 augustus (aanvang: 15.00 uur) een vriendschappelijk duel tegen AFC Amsterdam. Dit betreft niet de kampioen uit de Tweede Divisie, maar de zaterdagploeg die uitkomt in de eerste klasse van het district West I. De Amsterdammers vertoeven een weekend in Limburg en zijn voor Groene Ster een welkome tegenstander nadat het Duitse FV Vaalserquartier op het laatste moment het oefenduel tegen Groene Ster annuleerde.

Wilt u Groene Ster aan het werk zien een week voordat het seizoen officieel start met de bekerwedstrijd tegen VV Winsum? Kom dan zaterdagmiddag naar sportpark Pronsebroek.

Programma zaterdag 10 augustus:

10.30 uur Training

13.00 uur Lunch

15.00 uur Groene Ster – AFC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *