Speel mee met het online voetbalspel van De Limburger

Het bekende gratis online Voetbalspel van De Limburger gaat weer van start. Met wekelijks kans op mooie geldprijzen. Meespelen is heel eenvoudig. Eén keer inschrijven op delimburger.nl/voetbalspel en je kunt elke week je voetbalkennis testen op 5 boeiende wedstrijden die de sportredactie van De Limburger selecteert uit de Nederlandse en buitenlandse competities. Extra: win een leuk bedrag voor je favoriete amateurclub met het ‘Het Amateurclub Klassement’.

Ook dit jaar organiseert De Limburger het Voetbalspel, waarbij wekelijks 5 wedstrijden voorspeld kunnen worden. Naast individuele weekprijzen, is er tevens weer ‘Het Amateurclub Klassement’. De 3 best voorspellende amateurclubs aan het eind van het seizoen winnen respectievelijk € 500, € 300 & € 200 voor de clubkas. Ruim 180 amateurclubs hebben vorig jaar voor het eerst meegespeeld, waarbij bijna 40 clubs de 11 benodigde deelnemers in hun groep hadden.

Hoe gaat het in z’n werk?

  • Aanmelden is voor iedereen gratis op delimburger.nl/voetbalspel of via De Limburger Nieuwsapp (Android of iOS) in het menu onder ‘sport’
  • Ga naar klassement en selecteer ‘amateurclubs’
  • Zoek je club en sluit je aan (je kunt vervolgens de link delen via bv. Whatsapp)

Spelregels

  • Voorspel elke week 5 boeiende wedstrijden
  • Een spelweek duurt van vrijdagavond t/m donderdag. Voorspellingen kun je echter tot 5 minuten van te voren doorgeven
  • Een amateurclub telt mee als er minimaal 11 deelnemers aan meedoen (er zijn als club met ruim 40 deelnemers)
  • De score van de club is de score van de 11 best presterende deelnemers
  • Elke deelnemer is een uniek persoon en minimaal 18 jaar

Vul wekelijks 5 voorspellingen in en maak kans op mooie prijzen. Na 4 warming-up speelrondes, wordt op vrijdag 30 augustus gestart met het klassement. Sluit je aan bij je favoriete amateurclub RKSV Groene Ster en win geld voor de club! Het is tevens mogelijk een eigen poule op te zetten voor je vriendengroep of collega’s op je werk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *