Groene Ster treft Kloetinge in tweede kwalificatieronde TOTO KNVB Beker

De loting voor de tweede kwalificatieronde én de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker is door Royston Drenthe verricht. De eenvoudig international haalde totaal 46 wedstrijden wedstrijden uit de bak. In de tweede kwalificatieronde treft Groene Ster op het eigen sportpark Pronsebroek zaterdageersteklasser VV Kloetinge uit de provincie Zeeland. De speeldatum van deze bekerontmoeting is op woensdag 25 september 2019 (aanvang: 20.00 uur). De winnaar van dit bekerduel plaatst zich voor het hoofdtoernooi van de TOTO KNVB Beker en mag dan thuis spelen tegen eredivisionist VVV-Venlo. De wedstrijden in de eerste ronde worden gespeeld op 29, 30 en 31 oktober.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *