Koppensnellen DEM – Groene Ster

Op de zesde speeldag in de Derde Divisie Zondag boekte Groene Ster afgelopen zondag een dikverdiende 0-2 zege bij DEM in Beverwijk. Het duel tussen beide hoofdklasse-kampioenen van vorig seizoen werd door Groene Ster beslist door vlak voor rust en vlak na rust toe te slaan. Nadat na afloop alle uitslagen bekend werden, bleek dat Groene Ster als nieuwkomer zich lijstaanvoerder mag noemen in de Derde Divisie met 14 punten uit zes duels. Wat schreven de diverse media over de wedstrijd DEM – Groene Ster?

De Limburger: Groene Ster nu alleen op kop

1Limburg: Groene Ster aan kop in derde divisie

Noord-Hollands Dagblad: Tekort aan routine breekt op

Beverwijker Dagblad: RKVV DEM komt er niet aan te pas tegen Groene Ster

Website DEM: Leerzame middag voor DEM tegen Groene Ster, ondanks nederlaag van 0-2

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *