Nieuws over TOTO KNVB-bekerwedstrijd Groene Ster – VVV-Venlo (1)

Op woensdag 30 oktober 2019 ontvangt derdedivisionist Groene Ster in de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker het in de Eredivisie uitkomende VVV-Venlo. Aftrap op sportpark Pronsebroek in Heerlerheide is om 19.45 uur. In de komende weken voorafgaand aan deze bekerkraker zullen wij u met nieuwsberichten op de hoogte houden over dit Limburgse bekertreffen.

Clubkaart GEEN geldig toegangsbewijs voor Groene Ster – VVV-Venlo

De entreeprijs voor deze wedstrijd bedraagt EUR 10,00 voor volwassenen. De entreeprijs voor de leeftijd 65+ en jeugd t/m 14 jaar bedraagt EUR 5,00. Omdat de belangstelling voor deze bekerwedstrijd enorm groot is, verzoeken wij iedereen een ticket te kopen in de voorverkoop.

De voorverkoop momenten in de kantine van Groene Ster zijn als volgt:

*Donderdag 24 oktober 2019 van 19.00 uur t/m 21.00 uur
*Vrijdag 25 oktober 2019 van 19.00 uur t/m 21.00 uur

Leden en leden van de vriendenclub van Groene Ster krijgen voor deze wedstrijd korting op de toegang. De entreeprijs voor leden voor deze wedstrijd bedraagt EUR 5,00 voor volwassenen. De entreeprijs voor leden voor de leeftijd 65+ en jeugd t/m 14 jaar bedraagt EUR 2,50. Deze gereduceerde toegangsprijzen voor leden gelden alleen, mits zij op een van de voorverkoopavonden hun persoonsgebonden toegangskaart persoonlijk komen kopen in de kantine. 

Kaderleden (trainers/leiders van jeugd en senioren teams, commissieleden etc.) hebben gratis toegang, mits zij hun persoonsgebonden kaart tijdens de voorverkoopavonden hebben afgehaald.

Op de wedstrijddag zelf dienen leden en kaderleden die geen persoonsgebonden toegangskaart hebben aangeschaft de normaal geldende entreeprijs te betalen.

De recent ontvangen persoonlijke nieuwe CLUBKAARTEN zijn NIET geldig voor deze wedstrijd!

Tijdens de voorverkoop momenten in de kantine kunnen vanaf dinsdag 22 oktober ook de speciale wedstrijdsjaals voor de bekerkraker Groene Ster – VVV-Venlo (EUR 7,50 per sjaal) gekocht worden. Er is maar een beperkte oplage van deze sjaals, dus ben er tijdig bij!

De voorverkoop momenten in de kantine van Groene Ster zijn als volgt:

*Dinsdag 22 oktober 2019 van 19.00 uur t/m 21.00 uur
*Donderdag 24 oktober 2019 van 19.00 uur t/m 21.00 uur
*Vrijdag 25 oktober 2019 van 19.00 uur t/m 21.00 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *