Netwerkontbijt bij Groene Ster

Groene Ster probeert continue te vernieuwen en mee te denken met haar sponsoren. Op vrijdag 18 oktober jl. organiseerde Groene Ster haar eerste netwerkontbijt met een opkomst van ruim 20 ondernemers. Ondernemers hebben het druk, maar ontbijten moeten ze toch. Dit ondernemersontbijt wil de relatie tussen Groene Ster en haar sponsoren vitaal houden en daarnaast een podium bieden waar ook onderling zaken kunnen worden gedaan.

Kortom Groene Ster biedt ondernemers tweewekelijks een mooie ambiance om te netwerken.

Bent u enthousiast geworden en wilt u meer weten over wat het netwerkontbijt inhoudt, ontbijt dan op vrijdag 1 november as. gezellig met ons mee. Laat u verassen door de diversiteit aan ondernemers, hun ideeรซn en wat ondernemers voor elkaar kunnen betekenen. Inloop vanaf 07:30 uur. Wenst u meer informatie? Meld u aan via [email protected].

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *