Groene Ster haalt uit in oefenduel bij WDZ

De hoofdmacht van Groene Ster werd afgelopen vrijdag 7 februari door vierdeklasser WDZ uit Bocholtz uitgenodigd voor een vriendschappelijk duel. Op sportpark Neerhagerbos werd door WDZ de nieuwe LED veldverlichting officieel in gebruik genomen en als onderdeel van alle festiviteiten werd een oefenduel tegen derdedivisionist Groene Ster gespeeld. Groene Ster drukte het niveauverschil duidelijk uit in de score met als eindresultaat een 0-10 oefenzege. De groen-witten vervolgen komende zondag 16 februari 2020 de competitie in de Derde Divisie Zondag met een uitwedstrijd bij Jong ADO Den Haag.

Scoreverloop:
0-1 Roy Janssen
0-2 Aleksandar Stankov
0-3 Chefrino Eind
0-4 Cem Unal
0-5 Roy Janssen
0-6 Aleksandar Stankov
0-7 Emircan Cepni
0-8 Roy Janssen
0-9 Cem Unal
0-10 Zaid Akachar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *