Groene Ster op bezoek bij Jong ADO Den Haag

Komende zondag gaat voor Groene Ster de reis naar Den Haag waar Jong ADO Den Haag de tegenstander is. Op sportpark De Aftrap, het complex van de jeugdopleiding van ADO Den Haag, wordt om 14.30 uur afgetrapt.

Het treffen tussen Jong ADO Den Haag en Groene Ster is de ontmoeting tussen de huidige nummers 6 en 10 van de ranglijst. Met een wedstrijd meer gespeeld en een verschil van drie punten, wacht er voor de groen-witten in de Hofstad weer een uitdaging om een goed resultaat in de wacht te slepen. Jong ADO Den Haag wist na de winterstop tegen EVV (3-0), FC Lienden (restant, 1-3), UNA (4-1) en HSC’21 (2-2) een reeks neer te zetten van 13 punten uit 4 vier duels. Een opmars die de ploeg van trainer Virgilio Teixeira een plek in de brede subtop opleverde. Groene Ster wist in het nieuwe jaar uit vier duels alleen tegen Gemert de volle buit (2-0) te behalen. Twee weken geleden zat er meer in het vat, maar verloor Groene Ster onnodig de Limburgse derby tegen EVV.

In Den Haag wacht alweer de laatste wedstrijd van de maand februari en zullen de mannen van Maurice Verbunt op jacht gaan naar de winst. In een uitwedstrijd lukte dit voor het laatst op zondag 29 september 2019 toen in Beverwijk DEM met 0-2 werd verslagen. Groene Ster en Jong ADO Den Haag troffen elkaar eerder dit seizoen in Heerlerheide. In een aantrekkelijk duel wist Groene Ster na een 1-1 ruststand met een 3-2 zege aan de haal te gaan. Twee rake strafschoppen aan de kant van Groene Ster zorgden er uiteindelijk voor dat de belangrijke drie punten werden binnen gehengeld.

 

Geef u op voor de busreis naar Den Haag!
Aanstaande zondag vertrekt de supportersbus om 10.00 uur vanaf sportpark Pronsebroek naar Den Haag. Supporters die ons team willen aanmoedigen en willen meereizen kunnen zich tot en met zaterdag opgeven bij elftalleider Wim Beckers via 06-13203066 (sms of app). De terugreis richting Heerlerheide is om 17.30 uur gepland.

Adresgegevens tegenstander:
Sportpark De Aftrap
Mr P D Fortuynwg 16
2533 SR Den Haag

Zondag 16 februari 2020

Jong ADO Den Haag – Groene Ster

Locatie: Sportpark De Aftrap

Scheidsrechter: Gijs Stevens uit Budel

aanvang: 14.30 uur (vertrek bus: 10.00 uur)

PROGRAMMA

Wedstrijddag 22 Jong ADO Den Haag Groene Ster 14.30 uur
16-02-2020 Gemert Hoogland 14.00 uur
Periode 2 ADO’20 Dongen 14.00 uur
FC Lienden OFC 14.30 uur
EVV Blauw Geel’38 14.30 uur
Hercules HSC’21 14.00 uur
UNA Westlandia 14.30 uur
OSS’20 DEM 14.30 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *