Groene Ster hervat competitie op eigen bodem tegen FC Lienden

Na een aantal stormachtige zondagen en de carnavalsperiode gaat voor Groene Ster na een puntloze maand februari komende zondag de bal weer rollen in de Derde Divisie Zondag. Groene Ster hervat de competitie met een thuisduel op sportpark Pronsebroek tegen hekkensluiter FC Lienden. Een belangrijk treffen voor de groen-witten om na twee nederlagen de punten in eigen huis te houden.

De laatste thuiswedstrijd van Groene Ster werd op 26 januari gespeeld. In een aantrekkelijk duel werd hoogvlieger Gemert met 2-0 verslagen. Vervolgens bleven de groen-witten in februari twee keer met lege handen achter in uitduels (EVV en Jong ADO Den Haag) waar te veel kansen werden gemist en het geluk ontbrak om aanspraak te maken op een positiever resultaat. Met vijf competitieduels in de maand maart (FC Lienden, OSS’20, Hoogland, Blauw Geel’38 en Westlandia) zal de ploeg van Maurice Verbunt punten moeten gaan pakken om de weg naar boven in te slaan.

De verschillen in punten op de ranglijst van de Derde Divisie Zondag blijven marginaal. Zo is de kloof tussen twee ploegen die elkaar zondag treffen, EVV (5e) en Westlandia (14e), zeven punten. Met FC Lienden treft Groene Ster een ploeg die in 2020 nog op de eerste zege wacht. De ploeg van trainer Hans van de Haar, die komend seizoen in Tiel bij TEC aan de slag gaat, wist in het nieuwe jaar alleen een remise te behalen op eigen veld tegen ADO’20 (1-1). Net als Groene Ster zal ook FC Lienden een resultaat nodig hebben om de aansluiting niet te verliezen. Eerder dit seizoen verzuimde Groene Ster in Lienden om de voorsprong te pakken en werd de thuisploeg aan het einde van de wedstrijd nog gevaarlijk. Met het uiteindelijke doelpuntloze gelijkspel werd tevreden huiswaarts gekeerd. Zondag zullen de manschappen van Maurice Verbunt niet genoegen nemen met een dergelijk resultaat en zal winst het enige zijn wat telt.

Wij nodigen iedereen van harte uit om zondagmiddag naar sportpark Pronsebroek te komen om het vlaggenschip van Groene Ster te ondersteunen als 12e man. Aftrap: 14.30 uur. Zorg dat je erbij bent!


Zondag 1 maart 2020

Groene Ster – FC Lienden

Locatie: Sportpark Pronsebroek

Scheidsrechter: Barry Huizinga uit Leeuwarden

aanvang: 14.30 uur

PROGRAMMA

Wedstrijddag 23 Groene Ster FC Lienden 14.30 uur
01-03-2020 Dongen Hoogland 14.00 uur
Periode 2 Blauw Geel’38 Jong ADO Den Haag 14.30 uur
HSC’21 OSS’20 14.30 uur
Quick Gemert 14.00 uur
DEM UNA 14.00 uur
Hercules ADO’20 14.00 uur
Westlandia EVV 14.00 uur

PUPIL VAN DE WEEK

Zondag 1 maart 2020 is bij de wedstrijd Groene Ster 1 – FC Lienden 1 Siem Lubbers pupil van de week. Siem is 11 jaar en zit op basisschool Cortemich. Siem speelt in JO11-3 welk team getraind wordt door Danny van der Velden en Cindy Biermans. Zijn favoriete club is Ajax en zijn favoriete speler is Donny van de Beek. Siem voorspelt een 2-0 overwinning voor Groene Ster tegen FC Lienden.

 

 

 


SPONSOR VAN DE WEEK en sponsor wedstrijdbal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *