Schrijf je in voor het LK Latje Trap bij Groene Ster

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de derde editie van het LK Latje Trap is geopend. Het kampioenschap bestaat uit een viertal voorronden en één finaleronde.

De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie.

Het toernooi is voor alle leeftijden toegankelijk en gaat van start met vier voorronden verspreid door de provincie. De eerste voorronde vindt plaats op zaterdag 30 mei a.s. bij de vereniging van regerend LK Latje Trap-kampioen Frank Ummenthun: HBSV in Blerick. Vervolgens zal op zaterdag 6 juni de 2e voorronde plaatsvinden bij VCH (Boekend-Blerick), op 13 juni de 3e voorronde bij RKSV Groene Ster (Heerlen) en op 20 juni voorronde nummer 4 bij VV Born in Born. Inschrijven kan op L1.nl/latjetrap.

De vijf beste deelnemers per voorronde veroveren een plek in de finaleronde, maar iedere ronde kent daarnaast ook een individuele winnaar. De vier verenigingen bieden een middagvullend programma, waarbij alle deelnemers meermaals in actie dienen te komen vanaf verschillende afstanden. Het programma van alle vier de voorronden duurt tot ongeveer 18.00 uur.

Organisatoren L1 en Moonen Movies hopen veel latje trap specialisten te mogen ontmoeten tijdens de voorronden!

AANMELDFORMULIER DEELNAME LK LATJE TRAP 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *