Limburgs Kampioenschap Latje Trap 2020 afgelast

Door de aangescherpte coronamaatregelen die gelden tot 1 juni besluit de organisatie het LK Latje Trap 2020 af te gelasten. De derde voorronde van dit evenement zou plaatsvinden op zaterdag 13 juni 2020 bij RKSV Groene Ster.

Hoewel de inschrijfperiode nog officieel moest beginnen is besloten om het Limburgs Kampioenschap Latje Trap 2020 af te gelasten. Door de aangescherpte coronamaatregelen van 23 maart j.l. zien organisator L1 en producent Moonen Movies geen andere keuze dan het evenement af te gelasten.

De eerste voorronde zou gespeeld worden voor 1 juni en de rest daarna, maar door alle onzekerheid is nu al besloten dit evenement niet door te laten gaan.

Organisatoren L1 en Moonen Movies betreuren het niet doorgaan van dit voetbalevenement, maar staan volledig achter dit besluit.

Of er andere datums worden gevonden om de voorrondes alsnog te laten plaatsvinden, later dit jaar, of dat er een alternatieve invulling komt is nog niet bekend. Daarover zal de organisatie zich de komende tijd gaan beraden.

Dit bericht is inmiddels ook al gedeeld met de verenigingen waar de voorrondes zouden plaatsvinden, dus alle betrokkenen zijn inmiddels geïnformeerd.

De organisatie is wel van plan om het LK Latje Trap in 2021 weer te laten plaatsvinden! De kampioen van 2019, Frank Ummenthun, zal zijn titel als Limburgs Kampioen Latje Trap dus langer mogen dragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *