5. Het is nu immers nog belangrijker solidair te zijn: WasNetten.nl en deBAND

RKSV Groene Ster geeft alle partners/sponsoren de mogelijkheid om hun bedrijf/producten op onze website,ย in onze nieuwsbrief en op onze social media kanalen nog eens extra bij onze leden, hun familie, supporters en onze overige partners/sponsoren onder de aandacht te brengen.

Het is nu in deze moeilijke tijd immers nog belangrijker om solidair te zijn en elkaar te helpen en ondernemers te steunen.

De vijfde partner die wij aan u voorstellen en aanbevelen is onze shirt en materiaal sponsor: WasNetten.nl en deBAND.

Groene Ster en WasNetten.nl en deBAND zijn nauw aan elkaar verbonden. De merken WasNetten.nl en deBAND zijn eigendom van Marcel Adema, ons kaderlid en jeugdleider van twee jeugdteams. Naast shirtsponsor van onze jongste jeugdteams is Marcel begonnen om de ballen-netten te vervangen, zodat wij voldoende en sterke ballen-netten hebben voor de wedstrijden en trainingen. Met zijn merken WasNetten.nl en deBAND steunt Marcel ook Groene Ster.


Bekijk de websites www.wasnetten.nl en www.deband.today voor meer informatie.

CONTACT
Marcel Adema
Ligusterstraat 1
6413 JB Heerlen
T.ย  0031 6 51432806

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *