Eerste elftal en trouwe supporters sluiten seizoen af

Op ย zaterdag 11 juli jl. hebben het eerste elftal van afgelopen seizoen en de trouwe supporters die altijd met de bus meereizen het seizoen 2019-2020 eindelijk kunnen afsluiten met de TOTO barbecue. Bij elke uitwedstrijd is er in de bus een TOTO en van de opbrengst wordt deze barbecue bekostigd, inmiddels een traditie die door elftalleider Wim Beckers en zijn echtgenote Yvonne wederom prima was georganiseerd. De inwendige mens kwam niets tekort.

Ook werd er op deze avond afscheid genomen van de aanwezige vertrekkende selectiespelers en van verzorger Boudewijn Kock. Elftalleider Wim Beckers werd door trainer Maurice Verbunt namens de spelergroep bedankt voor de overheerlijke barbecue. Ook had de hoofdtrainer fraaie woorden voor zijn assistent Armand Mingelers, die komend seizoen Groene Ster 2 onder zijn hoede gaat nemen. Naast dankwoorden en het in herinnering brengen van onvergetelijke hoogtepunten en anekdotes door hoofdtrainer Maurice Verbunt en voorzitter Jos Op โ€™t Eijnde ontvingen de vertrekkers hun wedstrijdshirt met naam en een fraaie ingelijste actiefoto.

Bekijk onderstaand de foto-impressie gemaakt door Wim Beckers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *