Groene Ster treft VV Scherpenzeel in eerste kwalificatieronde TOTO KNVB Beker

De KNVB heeft donderdagavond de loting verricht voor de eerste en tweede kwalificatieronde van de TOTO KNVB Beker. In de eerste kwalificatieronde speelt Groene Ster een uitwedstrijd tegen zaterdaghoofdklasser VV Scherpenzeel uit de provincie Gelderland. VV Scherpenzeel eindigde na een door corona afgebroken seizoen als koploper in de zaterdag eerste klasse en kreeg van de KNVB bericht om komend seizoen uit te komen in de zaterdag hoofdklasse A. De Gelderlanders plaatsten zich voor de TOTO KNVB Beker door bij de vier beste ploegen uit het bekerdistrict West I te eindigen. De speeldatum van de bekerontmoeting tussen VV Scherpenzeel en Groene Ster is vastgesteld op zaterdag 29 augustus 2020.

De winnaar van deze bekerwedstrijd speelt in de tweede kwalificatieronde op 6, 7 of 8 oktober 2020 tegen de winnaar van Excelsior’31 – SC Susteren. Uiterlijk 1 oktober is bekend of deze wedstrijd in de tweede kwalificatieronde wel of niet gespeeld hoeft te worden. Dit i.v.m. het aantal Nederlandse clubs dat op dat moment nog actief is in Europa. Zijn dit er slechts twee, dan hoeft deze wedstrijd in de tweede kwalificatieronde niet gespeeld te worden en zijn beide clubs geplaatst voor het hoofdtoernooi (eerste ronde) van de TOTO KNVB Beker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *