Nieuwe kleding voor kantine personeel

De nieuwe kantine beheerders zijn voor de start van het nieuwe seizoen geheel in het nieuw gestoken. Na het stoppen van Patrick Smits en Jessica Vondenhoff en het verlies van Berry Schots hebben wij in korte tijd drie verenigingsmensen bereid gevonden deze plekken in te gaan nemen. Zij willen met veel enthousiasme, energie en goede ideeën aan de slag gaan. Angelique van Tilburg, Cindy Biermans en Luigi Pescarolo gaan samen met Nicol Schots-Keeren aan de slag en zorgen ervoor dat onze service naar leden en bezoekers zeven dagen per week overeind blijft. Daarnaast zal Hub Dirks verantwoordelijk worden voor de bedrijfsvoering horeca samen met Bart van Wersch. Wij wensen allen veel succes toe en bedanken Patrick, Jessica en Berry voor het goede werk in onze kantine.

Dankzij onze hoofdsponsor Geelen Bouwbedrijf BV en onze trouwe sponsor Wijzenbeek Bedrijfskleding zijn onze medewerkers van de kantine ook voorzien van schitterende kleding. Dit zorgt niet alleen voor uitstraling en uniformiteit maar ook voor herkenbaarheid doordat ieder zijn naam op de rug heeft staan. Namens bestuur RKSV Groene Ster en onze kantinemedewerkers willen wij deze begunstigers enorm bedanken.

Op onderstaande foto de trotse kantinemedewerkers en de sponsoren van de kleding. Van links naar rechts: Roy van Oudenhoven (Algemeen Directeur Geelen Bouwbedrijf BV), Luigi Pescarolo, Nicol Schots-Keeren, Angelique van Tilburg, Cindy Biermans en Wendy van Oudenhoven (Bedrijfsleidster Wijzenbeek Bedrijfskleding).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *