Groene Ster maakt zich op voor seizoensopening tegen JOS Watergraafsmeer

Groene Ster maakt zich op voor de seizoensouverture in de Derde Divisie Zondag. Zondagmiddag om 14.30 uur gaat het los als de groen-witten seizoen 2020-2021 aftrappen met een thuisduel op sportpark Pronsebroek tegen nieuwkomer JOS Watergraafsmeer uit Amsterdam.

Na twee trainingsblokken in de voorbereiding zal er vanaf zondag elke week gestreden moeten worden voor de punten in een nieuwe competitie, welke dit seizoen uit 18 clubs bestaat. Sterke opponenten en 34 competitiewedstrijden zullen voor Groene Ster ook in het nieuwe seizoen als een grote sportieve uitdaging gelden. Na de opsteker met de bekerwinst tegen Scherpenzeel (2-3) gaat nu de bal rollen in de Derde Divisie Zondag. Met JOS Watergraafsmeer als tegenstander in de seizoensopener wacht voor de equipe van Maurice Verbunt een onbeschreven blad. De Amsterdammers promoveerden als beste nummer twee van de zondag hoofdklassen. De ploeg van hoofdtrainer Cor ten Bosch kreeg van de KNVB te horen dat door de uitbreiding van de Derde Divisie en het stopzetten van de competitie door het coronavirus alsnog een stapje hoger gevoetbald kon worden in het nieuwe seizoen. JOS Watergraafsmeer, met de geroutineerde ex-profs Raymond Fafiani en Malcolm Esajas in de selectie, verloor afgelopen zaterdag voor de landelijke beker na strafschoppen van hoofdklasser FC Rijnvogels.

Groene Ster zal de sportieve uitdaging dit seizoen niet uit de weg gaan en in de seizoensouverture vol aan de bak moeten. In de maandenlange voorbereiding heeft de technische staf met de nieuwe selectie kunnen smeden aan het team en de gewenste speelwijze. De ploeg is klaargestoomd voor het echte werk en zal met de steun van de supporters tot veel in staat zijn. Wij hopen u dan ook komende zondag op sportpark Pronsebroek te mogen begroeten voor de ouverture in de Derde Divisie Zondag. Met inachtneming van de geldende coronaregels rekent Groene Ster op uw support!

Coronamaatregelen bij RKSV Groene Ster:

* Voor toeschouwers geldt zondag een verplichte registratie (naam en telefoonnummer) bij de ingang van het sportpark.

* Op onze hele accommodatie, binnen en buiten, geldt dat iedereen van 18 jaar en ouder 1,5 meter afstand houdt tot personen van 13 jaar en ouder.

* Op advies van de KNVB zal er geen pupil van de week zijn in verband met de corona-maatregelen.

* Langs het veld staan markeringen op de publieksafrastering waar toeschouwers mogen staan. Op de tribune dient uiteraard ook 1,5 meter afstand in acht te worden genomen.

* Kom niet naar onze accommodatie indien er sprake is van verkoudheid, hoesten, benauwdheid, of koorts. Ook bij milde klachten. Blijf ook thuis wanneer er iemand binnen het gezin koorts heeft (38 Cº). Zijn er 24 uur geen klachten, dan ben je weer welkom.

* Ben jij of iemand binnen je gezin getest, dan blijf je thuis en bezoek je onze accommodatie pas als de test negatief is.

* Neem altijd de geldende veiligheids- en hygiëneregels in acht die opgesteld zijn door het RIVM.

* Is iemand in jouw huishouden positief getest of heb je nauw contact gehad met een besmet persoon, dan blijf je 10 dagen in quarantaine voordat je onze accommodatie bezoekt.

* Dit geldt ook wanneer je recent een oranje gebied in het buitenland bezocht hebt en 13 jaar of ouder bent.

Werk allen mee en neem je eigen verantwoording! Het is even anders dan anders, maar we hopen met zijn allen op een mooie zondagmiddag.


Zondag 6 september 2020

Groene Ster – JOS Watergraafsmeer

Locatie: Sportpark Pronsebroek

Scheidsrechter: Max Kok uit Maastricht

aanvang: 14.30 uur

PROGRAMMA

Wedstrijddag 1 Quick DEM 14.00 uur
06-09-2020 OFC Westlandia 14.30 uur
Periode 1 UNA Hollandia 14.30 uur
Unitas EVV 14.30 uur
Groene Ster JOS Watergraafsmeer 14.30 uur
Hoogland OSS’20 14.00 uur
ADO’20 Blauw Geel’38/JUMBO 14.00 uur
HSC’21 Dongen 14.30 uur
Hercules Gemert 14.00 uur

SPONSOREN VAN DE WEEK

BRULS PREFAB BETON EN NB PERSONEELSDIENSTEN TOPSPONSORS VAN GROENE STER

Bruls Prefab Beton BV en NB Personeelsdiensten zijn beide verbonden als topsponsors aan Groene Ster. De logo’s van beide bedrijven zullen dan ook vermeld staan op de nieuwe tenues van Groene Ster 1 waarbij Bruls Prefab Beton als rugsponsor fungeert en NB Personeelsdiensten met het bedrijfslogo de nieuwe broeken siert. Zondag 6 september zal Groene Ster 1 tijdens de eerste thuiswedstrijd van seizoen 2020-2021 tegen JOS Watergraafsmeer spelen in de nieuwe tenues met nieuw shirt en broeksponsor.

 


SPONSOREN WEDSTRIJDBAL

De wedstrijdbal bij de wedstrijd Groene Ster – JOS Watergraafsmeer is geschonken door Groene Ster-lid en vaste supporter Cor Smeets. Cor is samen met Johan Jansen al vele jaren trouwe supporter van het eerste elftal en altijd aanwezig bij alle thuis en uitwedstrijden in de Derde Divisie.

Tevens is Rutten & Welling Advocaten balsponsor. Groene Ster dankt beide voor de ondersteuning aan onze vereniging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *