Wegenbouw Kurvers bordsponsor bij RKSV Groene Ster

Recent is Wegenbouw Kurvers een 3-jarige sponsorovereenkomst met RKSV Groene Ster aangegaan.

Wegenbouw: Wegenbouw Kurvers is al meer dan 60 jaar een begrip in Limburg. Dit familiebedrijf onderscheidt zich in de inframarkt door haar projecten volledig in eigen regie van A naar Beter uit te voeren. Puur vakmanschap (>70 fte) en modern materieel vormen hier de basis voor de kwalitatief hoogwaardige afwerking van de gerealiseerde projecten. Het modern materieelpark bestaat o.a. uit midigravers, rupskranen, mobiele kranen, laadschoppen, bulldozer, asfaltmachines (groot en klein), asfaltfrezen en walsen.

Recycling: Sinds 2001 is het bedrijf uitgebreid met het op- en overslagbedrijf De Beitel. Hier worden vrijkomende materialen uit de projecten van Wegenbouw Kurvers zoals NV-bouwstoffen, grond en schone asfalt op- en overgeslagen. Wegenbouw Kurvers zet verder in op circulair hergebruik van vrijkomende materialen uit haar projecten.

Transport: Voor transport beschikt Wegenbouw Kurvers over een uitgebreid wagenpark dat bestaat uit kippers, opleggers en kraanauto’s.

Adres: Wegenbouw Kurvers, Oude Roderweg 28, 6422 PE Heerlen
Telefoon: 045 – 5751155
E-mail:  [email protected]
Website: www.wegenbouwkurvers.nl

RKSV Groene Ster bedankt Wegenbouw Kurvers voor de ondersteuning aan onze vereniging. Bestuur en sponsorcommissie werken met veel ambitie om partners aan onze grote vereniging te binden. Wij zijn dan ook trots dat Wegenbouw Kurvers deel gaat uit maken van ons partnerbestand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *