Vrijwilligers Groene Ster actief bij NLdoet

Op vrijdag 28 en zaterdag 29 mei gingen duizenden vrijwilligers massaal aan de slag en staken de handen uit de mouwen voor de grootste vrijwilligersactie van Nederland: NLdoet. En daar zijn verenigingen enorm blij mee. Zo ook bij Groene Ster, de doelen moeten worden gerepareerd, er is verfwerk, onkruid moet worden verwijderd, de vuilwaterpomp heeft groot onderhoud nodig, de kleding moet zorgvuldig worden gesorteerd en de ramen moeten worden gewassen. “Gelukkig hebben wij een trouwe groep vrijwilligers waar je op kunt rekenen. Daar zijn we heel blij mee”, stelt Peter Haenen, coรถrdinator vrijwilligers bij RKSV Groene Ster. “Zolang ik me kan herinneren doen wij met Groene Ster al mee aan NLdoet. Vorig jaar kon de actie officieel niet doorgaan, maar wij zijn toen op verantwoorde manier aan de slag gegaan op ons fraaie sportpark Pronsebroek. Daardoor hebben we geen achterstallig onderhoud. We hebben een vaste groep met vrijwilligers die gedurende het seizoen het onderhoud dagelijks oppakken.”

Groene Ster dankt de vrijwilligers voor het goede werk en NL Doet / Oranje Fonds voor de ondersteuning.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *