Oefenduel Meerssen – Groene Ster via livestream te bekijken

Dinsdagavond 10 augustus speelt Groene Ster 1 het voorlaatste oefenduel in de voorbereiding op het nieuwe seizoen 2021-2022. De ploeg van hoofdtrainer Maurice Verbunt zal dan op sportpark Marsana aantreden tegen hoofdklasser Meerssen (aftrap: 19.30 uur). Onze mediapartner Moonen Movies zal een livestream van deze wedstrijd verzorgen, waardoor ook mensen die niet aanwezig kunnen zijn toch deze vriendschappelijke ontmoeting kunnen volgen. Tickets voor deze livestream kunnen besteld worden via de volgende link:ย 

SV Meerssen – Groene Ster Tickets, di, 10 aug. 2021 om 19:30 | Eventbrite

P.S.: Ondervind je problemen bij het betalen van je ticket (2,99 Euro), schakel dan eerst de ‘pop-up’ blokkeringen uit in je browser. Lukt dit niet stuur dan een berichtje naar [email protected] en we sturen je de link van de livestream per email toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *