Groene Ster ontvangt Westlandia op sportpark Pronsebroek

Op de vijfde speeldag van de competitie speelt Groene Ster komende zondagmiddag een thuisduel op sportpark Pronsebroek in Heerlerheide. Het is de start van een mooie voetbalweek op topniveau met komende woensdag het bekertreffen met Kozakken Boys. Als enige wedstrijd van deze speelronde zal eerst zondag om 14.30 uur de strijd losbarsten tussen Groene Ster en Westlandia, twee puntgelijke ploegen in de brede subtop van de Derde Divisie Zondag.

Zowel Groene Ster als Westlandia scoorden er de laatste twee duels lustig op los. De Naaldwijkers wonnen bij Hoogland met 0-4 en afgelopen zondag werd een gedecimeerd Blauw Geel’38 met 3-0 verslagen. Daarvoor speelde Westlandia met 1-1 gelijk tegen Hercules en de seizoensouverture bij Quick in Den Haag ging met 2-0 verloren. De ploeg uit de provincie Zuid-Holland staat sinds deze week onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer Cesco Agterberg, die de na een competitieduel gestopte Marcel Koning vervangt.

Groene Ster boekte afgelopen zondag voor de tweede maal op rij succes in de slotminuten van het duel. Werd eerst door een geweldige pegel van Amin Elalji alsnog een remise afgedwongen tegen Gemert (3-3), afgelopen zondag werd in het verre Heemskerk vlak voor het eindsignaal de winnende treffer geproduceerd tegen ADO’20 door een ferme uithaal van Safouane Ahidar (2-3). Een gigantische opsteker voor de equipe van Maurice Verbunt, die vanwege blessures afgelopen zondag de nodige omzettingen moest doen om goed voor de dag te komen. Groene Ster staat voor een enerverende voetbalweek met na het duel tegen Westlandia midweeks de bekerclash in Werkendam bij tweededivisionist Kozakken Boys en dan de zondag erna de uitbeurt bij OSS’20.

Net als het vorige afgebroken seizoen heeft Groene Ster na vier duels zeven punten behaald. Met tien doelpunten in vier competitieduels staat ook het aanvallende vizier er goed op en zullen de sterdragers in een nieuwe krachtmeting met het puntgelijke Westlandia willen voortborduren op de eerste uitzege van verleden week. Bij de groen-witten begint langzaam de ziekenboeg leeg te stromen en een collectieve teamprestatie zal weer nodig zijn om zondag de punten in Heerlerheide te houden.

Langs deze weg nodigen wij iedereen uit om aanstaande zondag naar sportpark Pronsebroek te komen om Groene Ster als 12e man langs de lijn te ondersteunen. Zorg dat je erbij bent!


Zondag 19 september 2021

Groene Ster – Westlandia

Locatie: Sportpark Pronsebroek

Scheidsrechter: Luc Tissingh

aanvang: 14.30 uur

PROGRAMMA

Wedstrijddag 5 Hercules UNA 14.00 uur
19-09-2021 Hoogland EVV 14.00 uur
Periode 1 Dongen HSC’21 14.00 uur
  Hollandia OFC 14.00 uur
  Quick JOS Watergraafsmeer 14.00 uur
  Blauw Geel’38/JUMBO ADO’20 14.00 uur
  Groene Ster Westlandia 14.30 uur
  DEM Gemert 14.00 uur
  Unitas OSS’20 14.00 uur

 

PUPIL VAN DE WEEK

Zondag 19 september 2021 is bij de wedstrijd Groene Ster 1 – Westlandia 1 Yesse van Lent pupil van de week. Yesse maakt de overstap van Groene Ster JO11-1 naar de jeugdopleiding van Roda JC Kerkrade.

Groene Ster wenst Yesse veel succes en hoopt hem nog vaak te mogen begroeten bij Groene Ster. 

 

 

 

SPONSOR VAN DE WEEK EN SPONSOR WEDSTRIJDBAL

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *