Zaterdagavond derbytime in de Derde Divisie Zondag: EVV – Groene Ster

Komende zaterdagavond speelt Groene Ster in de Derde Divisie Zondag de Limburgse derby bij EVV in Echt. De aftrap op sportpark In de Bandert tussen de huidige nummers 13 (EVV) en 8 (Groene Ster) van de ranglijst zal plaatsvinden om 19.30 uur. Wij hopen op veel steun van de groen-witte supportersschare om de jongens aan te moedigen in de jacht om de felbegeerde punten.

Na een vrij weekend pakt Groene Ster komende zaterdagavond de draad weer op met de enige Limburgse strijd in de Derde Divisie Zondag op bezoek bij EVV in Echt. Na de 1-0 thuiszege op JOS Watergraafsmeer zal de equipe van Maurice Verbunt in Echt op zoek willen gaan naar een hernieuwde driepunter. In de komende reeks zullen de groen-witten een goede serie willen neerzetten om naar boven te blijven kijken op de ranglijst. Zaterdagavond ligt die eerste mogelijkheid in het verschiet tegen EVV dat met vier punten minder dan Groene Ster vijf plaatsen lager vertoeft in de tussentijdse stand. EVV, dit seizoen onder leiding van de terug gekeerde trainer Leo Beckers, wist in de voorbije negen duels tien punten te behalen met vooral een aantal qua doelpunten kleinere uitslagen. Zondag 10 oktober leverde voor EVV de eerste thuiswinst van de competitie op tegen het Haagse Quick (1-0). Groene Ster boekte op zondag 17 oktober dezelfde uitslag door de driepunter tegen JOS Watergraafsmeer binnen te hengelen. Met de komende derby tegen EVV zal Groene Ster daar een passend vervolg aan willen geven.  EVV – Groene Ster is ook een affiche met enkele saillante details en de nodige verwevenheden. Zo hebben de Groene Ster-spelers Bryan Simons, Shaquille Simmons, Joey Dekkers, Chefrino Eind, Julien Clout en Anass Kiki een verleden bij de blauw-witten uit Echt. Hetzelfde geldt voor Jorrit Ritzen, die als assistent-trainer en motivator ongetwijfeld de ploeg op scherp zal zetten. Het is aan de spelers om op sportpark De Bandert de voeten te laten spreken en met een gunstig resultaat van het veld te stappen.

Het belooft een interessante avond te worden in Echt tussen de twee hoogst spelende Limburgse amateurploegen. Een wedstrijd die u eigenlijk niet mag missen! Scheidsrechter Max Kok uit Maastricht zal om 19.30 uur voor de aftrap fluiten. Zorg dat je erbij bent!

Coronamaatregelen:
Bij de kassa in Echt wordt u gevraagd naar een  coronatoegangsbewijs via de Corona Check – app of geprint op papier. Indien dit orde is, ontvangt u een polsbandje waarmee u ook toegang heeft tot de kantine. Heeft u geen bewijs dan heeft u wel toestemming om het duel te volgen maar heeft u geen toegang tot de kantine.

Adresgegevens tegenstander:
Sportpark In de Bandert
Sportpad 3
6101 LJ Echt

Zaterdag 30 oktober 2021

EVV – Groene Ster

Locatie: Sportpark In de Bandert

Scheidsrechter: Max Kok uit Maastricht

aanvang: 19.30 uur 

PROGRAMMA

Wedstrijddag 10 EVV Groene Ster 19.30 uur zaterdag 30-10-21
31-10-2021 Hollandia Hoogland 14.00 uur  
Periode 1 Gemert Quick 14.30 uur  
  JOS Watergraafsmeer Unitas 14.30 uur  
  Dongen ADO’20 14.00 uur  
  DEM Hercules 14.00 uur  
  UNA OSS’20 14.30 uur  
  OSS’20 Blauw Geel’38 14.30 uur  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *