Groene Ster-supporter Jan Keeman overleden

Wij ontvingen het droevige bericht dat op 4 januari 2022 Jan Keeman op 87-jarige leeftijd is overleden. Jan was vele jaren een trouw supporter van ons eerste elftal.

Totdat zijn gezondheid het niet meer toeliet bezocht hij met zijn vaste vriendengroep de wedstrijden van het eerste elftal met aansluitend een gezellige derde helft in de kantine. Samen met zijn zoon Henri en kleinzonen Emil en Sven was de legendarische bekerwedstrijd van Groene Ster tegen VVV-Venlo op 30 oktober 2019 een van de laatste wedstrijden die hij bezocht heeft.

De sportieve groei van onze vereniging, die gestart is met het kampioenschap in de vierde klasse in 1982 en de doorgroei naar het huidige niveau in de derde divisie heeft Jan Keeman als supporter dan ook van dichtbij meegemaakt.

Nadat zijn gezondheid de laatste jaren minder werd, verkaste hij naar zorgcentrum Ter Eyck in Heerlerheide.

Bestuur en leden RKSV Groene Ster bedanken Jan Keeman voor zijn trouwe bezoek aan de wedstrijden van ons eerste elftal en wensen zijn dochter Karen, zoon Henri, hun echtgenoten, kleinkinderen, familie en vrienden veel sterkte en kracht bij het dragen van dit grote verlies.

Op zaterdag 8 januari om 11.00 uur zal tijdens een eucharistieviering in de kerk van H. Cornelius, Kerkstraat 6 te Heerlerheide afscheid worden genomen van de heer Jan Keeman. Aansluitend zal crematie in stilte plaatsvinden. Vanwege corona is er geen schriftelijk condoleren. Indien u wenst te condoleren neem dan een eigen condoleancekaart mee.

Na afloop van de met 3-1 gewonnen bekerfinale tegen JVC Cuijk in Ospel op 24 mei 2009 staat Jan Keeman (links) trots op de foto met de beker, samen met Groene Ster-trainer Silvio Diliberto en zijn vriend Harrie Hoofs die helaas ook al een aantal jaren niet meer in ons midden is.ย 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *