Voetbalweek Soccer Champions 2022 bij Groene Ster  

Van maandag 22 augustus tot en met donderdag 25 augustus 2022 organiseert de voetbalschool Soccer Champions in samenwerking met RKSV Groene Ster een nieuwe editie van de voetbalweken 2022. Van 25 tot en met 28 juli 2022 zal er tevens een voetbalweek in Sittard plaatsvinden.

De voetbalschool Soccer Champions heeft een succesvol samenwerkingsverband met RKSV Groene Ster. In navolging van de zeer geslaagde voetbalweken in 2020 en 2021 zal tijdens deze derde editie alles in het teken staan voor de jeugdige voetballers (jongens en meisjes in de leeftijd tussen 6 en 15 jaar). Publiek is van harte welkom op sportpark Pronsebroek, het terras en de kantine is geopend om een hapje en een drankje te nuttigen.

Een voetbalweek waar alles in zit:
– Plezier
– Ontwikkeling
– Een groot onderling toernooi
– Individuele prijzen
– Luchtkussens
– Team prijzen
– BBQ
– Elke dag een lunch
– Persoonlijke aandacht
– Scouts die aanwezig zullen zijn
En nog veel meer!!!

Meld je snel aan via  https://soccerchampions.nl/voetbalweek-groene-ster-2022/

Voor Groene Ster leden is er een kortingscode: championsweek22

Een zomer om nooit meer te vergeten! Wij hopen jullie allen te zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *