Groene Ster speelt op eigen veld inhaalduel tegen DEM

Komende zondag wordt een beperkt programma gespeeld in de Derde Divisie Zondag. Twee eerdere duels die werden uitgesteld vanwege jubileumactiviteiten worden ingehaald. Groene Ster speelt zondagmiddag een thuisduel tegen het 100-jarige DEM uit Beverwijk. Om 14.30 uur fluit arbiter Wim Bronsvoort voor de aftrap op sportpark Pronsebroek.

Groene Ster – DEM is een treffen tussen de huidige nummers 16 en 13 van de ranglijst. Het verschil bedraagt maar drie punten, waarbij DEM nog een restant moet spelen van de eerder gestaakte ontmoeting tegen JOS Watergraafsmeer. DEM (Door Eendracht Macht) verloor de laatste twee competitieduels tegen Hercules (0-3) en de derby bij ADO’20 (2-1). Afgelopen donderdag volgde een 1-4 nederlaag in de eerste ronde  van de TOTO KNVB Beker tegen Blauw Geel’38. De Beverwijkers staan dit seizoen onder leiding van hoofdtrainer Mark de Vries, de oud-prof met een voetbalverleden voor vele binnenlandse (o.a. Cambuur, ADO Den Haag, FC Volendam) en buitenlandse clubs (o.a. Leicester City, Leeds United, Dundee United). Na de recente nederlagen zal DEM naar Limburg afreizen om de rug te rechten.

Uit de twee verdienstelijke remises tegen hoogvliegers HSC’21 en OSS’20 zal Groene Ster vertrouwen moeten putten voor de komende belangrijke reeks competitieduels in de Derde Divisie Zondag. Met achtereenvolgens DEM, JOS Watergraafsmeer, Quick en UDI’19 wachten allemaal opponenten uit het rechterrijtje. Een goede serie neerzetten om zo de onderste regionen te verlaten zal dan ook het devies zijn voor de technische staf en selectie van Groene Ster. Het strijdlustige collectief zoals tegen OSS’20 een prima wedstrijd speelde, zal ook tegen DEM voor de dag moeten komen om de volle buit in Heerlerheide te houden.

Wij hopen iedereen komende zondagmiddag op sportpark Pronsebroek te mogen begroeten om de jongens als 12e man te supporteren.


Zondag 23 oktober 2022

Groene Ster – DEM

Locatie: Sportpark Pronsebroek

Scheidsrechter: Wim Bronsvoort uit Deventer

aanvang: 14.30 uur

PROGRAMMA

Wedstrijddag VVSB Gemert 14.00 uur (WD 11)
23-10-2022 Groene Ster DEM 14.30 uur (WD 9)
Periode 1
 
 
 
 
 
 
 

PUPIL VAN DE WEEK

Zondag 23 oktober 2022 is bij de wedstrijd Groene Ster 1 – DEM 1 Novan Bos pupil van de week. De 9-jarige Novan is speler van Groene Ster JO10-2 en zit in groep 5 van basisschool Frans Postma. Zijn favoriete club is Manchester United en zijn favoriete speler is Cristiano Ronaldo en bij Groene Ster is aanvoerder Dylan Zwartjes zijn favoriet. Novan voorspelt een 3-1 overwinning voor Groene Ster tegen DEM. Groene Ster wenst Novan veel plezier en een leuke middag.

BALSPONSOR EN SPONSOR VAN DE WEEK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *