Dennis van Oijen, aanvoerder Groene Ster 4, uitgeroepen tot Prins Dennis I bij CV De Bokkeriejesj

Aanvoerder Dennis van Oijen van ons vierde elftal is afgelopen zondag, Nieuwjaarsdag 1 januari 2023, uitgeroepen tot prins Dennis I van de Heerlerheidse carnavalsvereniging CV De Bokkeriejesj.

De nu 26-jarige Dennis van Oijen doorliep de gehele jeugdafdeling van Groene Ster en is vanaf maart 2019 aanvoerder van Groene Ster 4. Een vriendenelftal dat afgelopen seizoen kampioen werd en dit op een onvergetelijke wijze gevierd heeft. Wekelijks trainen de mannen van dit team op dinsdag en vrijdagavond en spelen op zondagmorgen hun wedstrijden. Ook de derde helft is zeer belangrijk, temeer omdat er sinds dit seizoen het speciaal biertje “Brugse Zot” in de kantine uit de tap verkrijgbaar is.  

Vader René van Oijen heeft eveneens een nauwe band met Groene Ster. Ook René doorliep de jeugdafdeling, verkaste als talentvolle verdediger naar de jeugd van Roda JC en speelde daarna nog een aantal jaren in onze hoofdmacht. Tevens was René een aantal jaren jeugdleider van het team waarin Dennis speelde. Tot slot is de vader van Dennis’ vriendin Stephanie, Wim le Noble, een Groene Ster-man als leider van het 6e elftal en clubscheidsrechter.

De adjudanten zijn Jean-Paul le Noble, ex-prins van RKSV Groene Ster, schoonbroer en beter bekend als JP, én Jordy Storms (jarenlang lid van carnavalsgroep Van al bi jee, medeoprichter van Team69 en beter bekend als Sjors). Beide heren zullen Dennis dit seizoen gaan bijstaan en er mede voor gaan zorgen dat dit een onvergetelijk seizoen gaat worden.

Kortom opnieuw een prins van CV De Bokkeriejesj met vele nauwe verbindingen met RKSV Groene Ster. Daar mogen wij trots op zijn.

Bestuur en leden van Groene Ster feliciteren Dennis, zijn ouders René en Marie-José en zijn vriendin Stephanie van harte met deze fantastische uitroeping en wensen allen een onvergetelijk carnavalsseizoen toe.

Aanstaande vrijdag 6 januari 2023 is vanaf 19.11 uur in het Cultureel Centrum Corneliushuis de receptie van Dennis van Oijen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *