Medewerkers Alpheios helpen Groene Ster tijdens NLdoet

Het Oranje Fonds organiseert op 10 en 11 maart 2023, samen met duizenden sociaal-maatschappelijke organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje het verschil te maken en ertoe te doen!

RKSV Groene Ster is al vele jaren een trouwe deelnemer aan NLdoet. Vrijdagmorgen 10 maart stond dan ook in het teken van een grootse extra schoonmaak, opruim en opknap dag van sportpark Pronsebroek en de gebouwen. Groene Ster mocht hierbij rekenen op viertal externe vrijwilligers die Groene Ster deze ochtend kwamen helpen.

Een viertal medewerkers van Alpheios Heerlen, één van de grootste bedrijven op het gebied van professionele schoonmaakproducten, systemen en strategieën in de Benelux (genaamd ‘De M&I toppers van Alpheios’), hielpen op een uitstekende en gemotiveerde wijze mee tijdens deze extra schoonmaak en opknap dag bij RKSV Groene Ster.

Namens het bestuur bedanken wij dan ook Arie de Zeeuw, Milou Hendriks, Severine Ruijters en Femke Dijkstra van Alpheios, samen met de vrijwilligers van Groene Ster maakten zij NLdoet op sportpark Pronsebroek tot een succes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *