Teamindelingen en start trainingen pupillen jeugd Groene Ster seizoen 2023-2024

De voorlopige teamindelingen van de jeugdteams JO7 t/m JO13 voor het seizoen 2023-2024 zijn in de afgelopen periode samengesteld door de jeugdcommissie in samenspraak met de jeugdtrainers.

Binnen de jeugdafdeling zijn nog niet alle teams bezet met trainers/leiders. Zowel bij de junioren als bij de pupillen. Bekijk dan ook onze extra oproep hiervoor. Wij doen een oproep aan ieder, maar zeker aan ouders, bekenden, vrienden en overige Groene Ster jeugd (JO17 en JO19) en seniorenleden. Ga aan de slag bij onze jeugdafdeling. Ook scheidsrechters zijn van harte welkom. Wil je meer info of heb je interesse? Spreek een van de coördinatoren aan of stuur een e-mail naar [email protected].

De start van de trainingen van de teams zal door de trainers/leiders rechtstreeks naar de spelers/speelsters worden gecommuniceerd, indien anders aangegeven bij onderstaande teamindeling.

Het definitieve trainingsschema met veldindeling zal spoedig gepubliceerd worden. Nieuwe leden kunnen zich aanmelden tijdens de trainingen bij de coördinatoren of door een e-mail te sturen naar [email protected]. Aanmelden kan ook digitaal gebeuren via https://www.groenester.nl/lid-worden/

Onderstaand kunt u de voorlopige teamindelingen met trainers/leiders bekijken van alle jeugdteams.

<BEKIJK INDELINGEN PUPILLEN GROENE STER JO7 T/M JO13 SEIZOEN 2023-2024>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *