Thuisduel voor Groene Ster tegen runner-up TOGB

Na twee uitduels (Hoek en TEC) wacht voor Groene Ster komende zondag weer een thuiswedstrijd in de Derde Divisie B als TOGB uit Berkel en Rodenrijs de tegenstander is. Als enige wedstrijd van de zesde speeldag van de competitie wordt er traditioneel afgetrapt op zondagmiddag 14.30 uur op sportpark Pronsebroek.

Na twee nederlagen (OJC Rosmalen en Gemert) uit de eerste twee wedstrijden is TOGB (Tot Ons Genoegen Berkel) aardig opgekrabbeld met drie achtereenvolgende winstpartijen (OSS’20, Baronie en Unitas). De ploeg van de nieuwe hoofdtrainer Jonathan Jonk maakte daarmee een sprong omhoog naar de derde plek. TOGB debuteerde vorig seizoen verdienstelijk in de Derde Divisie met een 8e plek als eindresultaat, vijf plaatsen en zes punten hoger dan Groene Ster. Aan beide ontmoetingen met de geel-zwarten had Groene Ster een pittige tegenstander. In Heerlerheide won TOGB vorig seizoen met 1-3, terwijl in Berkel en Rodenrijs het duel in een 1-1 remise eindigde nadat Groene Ster een lange periode met 10 man moest spelen. 

Hoe de onderlinge verhoudingen dit seizoen zijn, zal komende zondag in de eerste ontmoeting zichtbaar worden. Groene Ster kende een sterke start met twee keer de volle buit, echter in de laatste drie duels werd een punt gepakt. Op bezoek bij het ervaren TEC werd afgelopen zondag vanuit een voortreffelijke teamprestatie de nul gehouden. Voor de eerste keer werd in Tiel het doel niet gevonden, waardoor de brilstand mee naar Limburg ging.

Groene Ster zal er veel aan gelegen zijn om tegen de TOGB de punten weer in eigen huis te houden en ziet zich daarbij gesterkt door de midweekse bekerstunt tegen tweededivisionist Kozakken Boys. Als de ploeg vanuit hetzelfde collectief aan de aftrap verschijnt, dan liggen er ook op sportpark Pronsebroek weer mogelijkheden voor een positief resultaat.

Wij hopen alle supporters en voetballiefhebbers weer te mogen begroeten op de zesde speeldag van de Derde Divisie B om de jongens als 12e man van de nodige support te voorzien.


Zondag 24 september 2023

Groene Ster – TOGB

Locatie: Sportpark Pronsebroek

Scheidsrechter: Maurice Paarhuis uit Hellendoorn

aanvang: 14.30 uur

PROGRAMMA

Wedstrijddag 6 Barendrecht Meerssen 14.30 uur (zat)
23-09-2023/24-09-2023 Hoek TEC 14.30 uur (zat)
Periode 1 Blauw Geel’38 SteDoCo 18.00 uur (zat)
  Gemert Sportlust’46 18.00 uur (zat)
  OJC Rosmalen Quick 18.00 uur (zat)
  Unitas Kloetinge 18.00 uur (zat)
  OSS’20 UNA 14.00 uur
  Baronie AWC 14.00 uur
  Groene Ster TOGB 14.30 uur
 

PUPIL VAN DE WEEK

Zondag 24 september 2023 is bij de wedstrijd Groene Ster 1 – TOGB 1 Zayd Yousfi pupil van de week. De 7-jarige Zayd is speler van Groene Ster JO9-3 en zit in groep 4B van Bassischool De Ganzerik. Zijn favoriete club is Al Nassr en zijn favoriete speler is Cristiano Ronaldo en bij Groene Ster is Clint Ghijsen zijn favoriet. Zayd voorspelt een 4-0 overwinning voor Groene Ster tegen TOGB. Groene Ster wenst Zayd veel plezier en een leuke middag.

 

SPONSOR VAN DE WEEK EN SPONSOR WEDSTRIJDBAL

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *